25agustos Yasemincifci yani çirkinleşmek dediğim cilt bozuluyor lekeler sivilceler falan. Burun büyümesi sinüslerden olabilir mi alerjik bir belirtiniz var mı
Nalanktl 25agustos yok canım benimde kız gören nasıl güzelleştin diyor :) gerçi ben kilo verdim muhtemelen ondan
EsraakanY 25agustos benim de bebişim kız ama aksine cildim pürüzsüz hale geldi hani o adet öncesi sivilcelerim siyah noktalarım hepsi gitti. Keşke doğumdan sonra da böyle kalsa diye dua ediyorum 🤭
ilkayksck 25agustos canım geçicidir bende küçük et benleri çıkmıştı 1.2 tane vucudumda harıcınde bısey olamdı cok sükür biraz batıl o konu bence😀
Esraesra06 25agustos bence batıl inanç çoğu kişi değişmedin aksine güzelleştin diyor kızımız olacak 💕
Mumu 25agustos benimde yüzüm hep sivilcelendi lekelendi. öncesinde tek nokta yoktu herkes ayna gbi yüzün var diyorlardı. ❤kızım❤ olacak inşallah
Zuzu97 25agustos valla bu benim 2.hamileliğim ve her iki hamilelik bana yaradı bi başka güzelleştim bende duymuştum annenin güzelliğini alır diye ama bende doğru çıkmadı şu an 30 haftalık hamileyim kızıma ve hiç çirkinleşmedim aksine dahada güzelleştim🤗🥰
YagmurDaskn 25agustos Valla ben bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum ama hayatımda hiç bu kadar sivilcem çıkmamıştı. Yüzümde şu an 3 tane var 😡😡😡😤😤😤 Eğer kız olursa bebeğim bu teori doğru demek
Atlarlayasayan 25agustos ben kızıma hamileyken hiç öyle şeyler olmadı bende sivilce falan.bence alakası yok