Feyhan @Elamomy @Mervekaram22 Birde İnstagramda bir ücretli sayfaya baktırdım 6 haftada kız dedi ve tahminim %90 dedi o haftada ve kızım geliyor çok mutluyum çok şükür iki erkekten sonra kız geliyor🌸💖🤲🏻🙏🏻
deneri Feyhan hayırlı olsun kaç haftalıksınız. Instagramdaki sayfa çok erken bilmiş. Acaba hangisi bende baktırdım ama hala öğrenemedik.
Jrnfudjrjr Feyhan bence çok abartıyorsunuz zaten iki seçenek var kız yada erkek sananda milyon seçenek arasıdan doğrusunu bilmiş
Feyhan deneri teşekkür ederim 13+1 haftalığım bugün cinsiyet çok net bacak arası boş dedi değişmez dedi adını söylim baktırın cinsiyettahminciabla sayfa adı bir erkek bir kız fotoğrafı var profilde
deneri Feyhan çok teşekkür ederim bende başka iki sayfaya baktırdım erkek dedi. Elamomy kız dedi bakalım hayırlısı neyse. Sizin adınıza sevindim hayırlı evlat olsun.
Feyhan Jrnfudjrjr olumsuz yorumunuzu kendinize saklayın lütfen ben 3 oğlan doğurdum ilk çocuğum vefat etti doğumdan sonra şuan iki oğlum var çok şükür sağlıklılar 4 üncünün kız olması benim için mucizeydi.
Feyhan Aysnragc ilk kesem yuvarlaktı sonradan fasulye şeklini aldı erkek sandım ama kız çıktı çok şükür
Jrnfudjrjr Feyhan şahsınıza hakaret etmişim gibi cevap vermişsiniz bszı bazı şeyleri çok abartıyorsunuz benim yazdığımla sizin cevabınız ne alakası?