Papatyaaam1 Kızlar plesanta previa teshısı konulmuştu zaten fakat suan doktor alttan bakmam lazım dedı kapatmışsa sezeryan olursun kanaman olursa sorun olur dedı sözce baktırmalımıyım
tahamommy Papatyaaam1 bende previaydım 31. 36. 37. Haftada hep bakıldı 37. Haftada yukarı çıkmıştı hatta, bi sorun olmaz merak etmeyin
Havin49_ Papatyaaam1 teşhisiniz sıkıntılı tabiki de alttan muayane olmalısın sana uygun olmasaydı doktor yapmak istemezdi
0Berfin0 Papatyaaam1 canım doktor neden seni ve bebeği etkileyecek bişey yapmak istesin ki alttan muayene çok abartılıyor bence saçma bi korku aşılanmış insanlara. Hiç kendini strese sokma inşallah herşey yolunda gider
Nurdan_i27 Papatyaaam1 bence baktır bir sorun olacağını sanmıyorum ben Yedinci Haftada Otuz üçüncü Haftada Otuz yedinci Haftada Otuz sekizinci Haftada olmak üzere toplam 4 kez alttan baktırmak zorunda kaldım bir sorun yaşamadım.
Papatyaaam1 Nurdan_i27 ebeme sordum 36 ya kadar baktırmanı tavsıye etmıyorum ıdrara sıkış görünür o zaman dedı
senos15 Papatyaaam1 canım baktır previa önemli bir rahatsızlık kanamaya muayene değil previa sevep olur ben 26. Haftada çok şiddetli kanama geçirdim karından baktılar previa sandılar devlette alttan baktılar previa olmadığımı söylediler mutlaka baktır ona göre tedavini ol yanlış teşhiş konulmasın
dusperisi Benimde previa totslis her seferinde bakıyor doktorum yani profesör bide benden daha iyi bilir diye müsade ediyorum
Aaaa9698 0Berfin0 Bencede bende rahim ağzı kısalığı var 1 aya yakın hastanede yattım hergğn alttan muayene oluyordum hiçbir sorun yaşamadım
myangelson Papatyaaam1 alttan muayene öcü değildir korkmayın. Zararlı olsa doktor yapmak istemez zaten
0Berfin0 Aaaa9698 hep bilgi kirliliğinden işte insanları zararı var diye korkutuyorlar. Bu arada sizin durumunuz nasıl acaba inşallah herşey yolundadır
Aaaa9698 0Berfin0 aslımda onun sebebi doktorlar her doktor farklı bşrsey dediği için kimisi yapma diyor kimisi olman gerekıyor diyor ben şuan 32+5 haftalık bu aralar enfeksiyonla uğraşıyorum