Meral_63 Kızlar 29+4 haftalık hamileyim boğazım çok fena ağrıyor randavu aldım 11 kasima verdiler kızlar evde boğaz ağrısına iyi gelir lütfen yutkunmayiyirum
Meral_63 penbe_karisi bacım vala hastayım ayağa kalkacak halim yok dün gittim hasteneye ilaç yazdı ama fayda etmedi yrn yine gidcem öksürmekten içim dışima çıktı boğazım ağrıyor burun akıntısı ayrı bide üstüne kusuyorum 🥹
Meral_63 penbe_karisi bacım vala yediğim meyveler sanki boşa gidiyor yemin ederim bi hafta da 5!kilo mandalina yedim elma portakal hiç mi fayda etmez
Meral_63 penbe_karisi sağol bacım inşallah 🫂 vala ilk defa bu kadar ağır düştüm gözlerim alti morardı resmen uykum da kaçtı artık uyamiyorum
Meral_63 penbe_karisi geldim randavu almdan olmaz diyor ölecem diyom randevu al gel dedi vala Sabah sabah deli oldum kadın doğuma acile gidecem bakalım yoksa diğer acile gidceem
Meral_63 penbe_karisi özel takipli doktoruma salı günü gitim bugün izinli işte ancak salı günü yine gidecem 🙂↕️ acile gidcem öğleden sonra yemek yemeye geldim eve açlıktan başım döndü