Aylinannesi Ben Antepte aileler İstanbulda yaşıyor.Nisan başında sezaryan doğumum olucak Allah nasip ederse 5 gün önce annem miyom ameliyatı oldu doktoru demiş 3 ay dikkat et bebeği bile kaldırma diye 😞 daha çanta filan hiç hazırlamadım çünkü herşeyi annem getiricek herşey onda..ne ara toparlanıp nasıl gelicek o ağır bavulla 😞Kahyınvalidem desem onunda babasına kanser teşhisi kondu nasıl gelicek valla ben napcam bilmiyorum hiç hazırda değilim hemde annelere üzülüyorum 😞😞
Eda0509 Aylinannesi geçmiş olsun kuzum annene acil şifa versin inşallah 💜 yani bilemedim ki nasıl olcak gidip alma şansın da olamaz zaten şimdi. Baban filan kargoyla gönderse olmazmı ki canım acaba koli yapsa gönderse
Polo Aylinannesi bence annen birinden rica etsin. Ne var ne yoksa sana kargolasın o birinin yardımıyla. Sonrası yanına gelse bile, sana sadece talimat verir. Sana yemek falan yapar. Geçici bir süreç zor ama üstesinden gelirsin
Aylinannesi Eda0509 saol canım ya şimdi konuştumda kafaya taktım şimdi hem durumlara hemde çanta manta hiç hazır değil bişey olsa götürcek bişeyim yok 😞
Aylinannesi Eda0509 canım koli işi zor olur çok eşya var taşıma pusetim bile annemde kocaman kocaman mecbur valize koymuş etmiş herşeyi bilemedim ya😑 Allahtan eşim yanımda bide o olmasa kafayı yerdim şimdi 😞
Symgmnr Canım geçmiş olsun. Annen yanına gelecekse ordakilerden biri yardımcı olsun valizi verirken zaten indiğinde de eşin karşılar alır ağır kaldırmamış olur
Aylinannesi Symgmnr saol canım ama havaalanına gitmesi bi dert zaten yardım isticek zaten başka türlü zor 😞 aynen biz alıcaz buraya geldiğinde valla bişey olursa kendimide suçlarım herşey üst üste geldi ya😕
Symgmnr Aylinannesi havalimanında da kapıda bekliyorsunuz ya eşin rica etsin güvenlikten yardımcı olsunlar ya da eşini içeri alsınlar. Benim valizi aldığım yer tam bekleme alanının önündeydi eşim konuşup içeri girmişti valizimi o almıştı hamileyim diye. İnşallah kolayca gelir sen de sağlıklıca doğurursun 🙏
Aylinannesi Symgmnr evet ya öyle olabilir nediyim kısmet 😞 Amin canım saolasın bi atlatsaydım şu günleri doğumada bişey kalmadı 🙄
Aylinannesi Symgmnr Amin ya insallah sizinde bebeğiniizi sağ sağlim kucağnızaa almayı nasip etsin rabbim🙏🏻🙏🏻
Eda0509 Aylinannesi annen tekmi gelcek senin yanına canım. Yaninda biri gelse yardım ederdi hem ona da baban filan gelcekse eğer oda yardım ederdi aslında
Aylinannesi Eda0509 babam çalışıyo canım izinde vermiyolar hiç 😕 tek gelicek ya aslında kayınvalidem haftaya gelicekti eşim suriyeye gidicekti ama onunda babası kanser oldu gelme dedim bişey olursa Allah korusun vicdan azabı cekerim söylicem annemle k.validem 2 si aynı anda gelsin baska türlü olmuyo 🤷🏻♀️
Aylinannesi Polo valla canım bilmiyorum ki baya eşya var bi sorarım bakalım .Amin canım şimdi annem o haldeyken ben herşeyi onada yaptırmam ins cabucak toparlanırım da onuda yormamıs olurum . Aralıkta ameliyat olucaktı negüzel saolsun doktor grip oldu diye ertledi sonra neymiş efendim daha kötü hastalar varmıs öncelik onlarınmıs diye diye kac ay sonra oldu ameliyat aralıkta olsaydı şimdiye iyileşmişti ama vardır herseyde bi hayır diyorum🤷🏻♀️
Eda0509 Aylinannesi aynen canım en mantıklısı o olur. Ona da geçmiş olsun kuzum 💜 inşallah bi yol bulunur canım sıkma sen hiç canını
Hilalllllll Allah hayırlısını versin valla geleceği çok düşünmememiz gerekiyor ben de nasıl olacak ne yapacağım diye düşünüyorum ama her şey yoluna girer oluruna varır biz bu zamanlarımızı unuturuz bile
Aylinannesi Hilalllllll haklısın canım düşüne düşüne elime bişeyde geçmiyo zaten 🤷🏻♀️ Hayırlısı olsun insallah hepimiz için 🙏🏻