Turuncukelebek Elif3419 değeri hatırlamıyorm şuan ama 4 gün kaldı ilk deneyimim olduğu için çok acı çekmiştim sonra sapasaglikli geldi eve şükür şimdi olsa Allah korusun panik yapmam sizde yapmayın iyileşecek insallah
Miyosss Elif3419 değerimiz maalesef doktor ihmali yüzünden 30a yükseldi canm 2 gün yoğun bakımda fototerapi aldı bebeğim. Değer 11 olunca taburcu ettiler 2 hafta boyuncada 2 günde 1 kontrole çağırdılar
ipek-15 Elif3419 düşük doğum kilosu ve geç prematüre olduğu için benim bebeğim 13le küvoze alındı enfeksiyon da çıkmış kanında. 8 gün kaldı orada her ğün süt sağdım götürdüm sezaryenliyim çok zor günlerdi şükür taburcu Oldu. Bende sürekli ağladım emzirmeye izin olursa emzirdim izin olmazsa öylece uzaktan baktım çok zor allah sağlıkla yeniden size bağışlasın🤲
-Papatya33 Bizde erken doğum olmuştu. Bi de kan uyuşmazlığımiz vardi oğlumun değer 17 olunca doktor hemen yatış verdi daha da artmasin diye bir gün kaldı mavi ışıkta. Çok şükür düşmeye başlayınca çıkardı o yüzden ama yavaş yavaş düştü