rupar Kızlar bir tek ben değilim biliyorum ama içim rahat etmiyor . Bir gün çok hareketli üç gün neredeyse hiç birşey yok. Çikolata yiyip soluma yattım yine yok. Bir aydır böyleyim . Benimkiler ikiz acaba ondan mı ? Sizin nasıl ? Paranoyak oldum iyice acaba iyiler mi diye
Havin49_ rupar benim ikiz sağ tarafta ki beneğim çok hareketsiz sol kesedeki bebek daha hareketli hareketsiz olan daha kilolu hareket eden daha zayıf oğlumda hep kiloluydı ve hareketsiz bi bebekti ben artık tuvalet konusunda çok zorlanıyorum çok kasıyorlar bazen kendilerini sancım fln oluyor baya
ecemciik rupar Endişe etme ben hareketleri hala hissetmiyorum. 20. haftada olmama rağmen hissetmiyorum, en son geçen hafta Pazartesi ultrason çektirdim gayet sağlıklıydı, bakalım bu hafta kontrolüm var görücez prensesin nasıl olduğunu ☺️
ilaydauysal rupar bende ikiz gebeyim 19 haftayim sanki önceden hissediyordum son üç gündür hiç hareket yok bende aşırı telasliyim ayrıca size birşey danisacam benim sürekli çamaşırımda ıslaklık tarzı bişey var gün içinde idrar mi kaciriyorum acaba muayenede hep amniyon normal diyorlar korkuyorum
rupar Havin49_ doktoruna sordun mu bunu bende sancı olmuyor ama bende özellikle geceleri saat başı kalkıyorum tuvalet için. Allah yardımcımız olsun tek gebeliğe göre daha zor işimiz
Havin49_ rupar doktor normal yerleri dar bi bebeğin paylaştığı yeri iki bebek paylaşıyor dedi valla bende öyleyim sabaha kadar tuvalete gidiyorum sizinkilerin cinsiyeti belli mi be çift yumurta mı tek yumurta mı
babytwo22 Benimde ikiz şuanda 21 haftalığım ve bi kaç gündür iki tarafımda da hareketler çok fazla ama geçen haftalarda da hiç yoktu neredeyse Allah korusun galiba bişey oldu felan diye düşünüyordum ama sonradan duzeldiler sıkıntı etme bi bekle bakalım hareket ederler inşallah
Havin49_ rupar benimde aynı iki erkek çift yumurta ben devlet e gidiyorum daha bir doğum tarihi koyulmadı
rupar ilaydauysal canım benimde çamaşırım hep ıslak. Günde iki üç defa çamaşır değiştiriyorum. Sanırım saydam akıntımız var . Normal diye biliyorum bunu
katlav rupar 21. Haftadayım çok daha hareketli olduğu zamanlar oldu ama bir kaç gündür. Bende gribim ondan dolayı olduğunu düşünüyorum. Hareketlerinde azalma oldu bebeğimin.
rupar katlav grip etkiliyor mu çok ağır grip geçiriyorum bende . Bugün kontrolüm vardı herşey normal dedi 24 25 haftadan sonra düzenli hissetmeye başlayacaksın dedi
katlav rupar arkadaşlarımla konuştuğumda benim enerjim kötüyse hasta gbiysem bebekte çok hareketli olmuyor dediler. 20.haftada günde 2-3 kez hissetmek yetiyormuş sanırım.