senos15 herseyguzel safra taşımda 2. Gebeliğimi yaşıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım ağır yağlı ve sağlıksız beslenmemelisin hafif besleyici doyurucu mideni zorlamaman tıka basa doymaman gerek canım tek büyük bir taş var saftamda kocaman
Mihrasina_ herseyguzel safra ameliyatından 2 sene sonra hamile kaldım safra eğer ağrısı oluyorsa doğum dan bile zor bir sancı gerçekten yediklerinize dikkat edin yumurta çok tetikliyor
atesvesu herseyguzel ilk gebeligimde yaşadım çok mide bulantısı çok kusma yaşadım gebelikten öncede mide ağrısının sonu acile düşmek oluyordu taş varmış ağrısını çekiyorum ama bilmiyordum taş olduğunu taa bekarliktan beri varmış ben üşütme sanıyordum gebelikte ayrıntılı USG de çıktı taş olduğu kızım 1 yaşına gelince ameliyat oldum daha fazla dayanamadım ağrısına 3 gün üst üste acillik olmustum çünkü
htc5858 herseyguzel benimde safra kesemde taş ve kum var bundan 2 sene kadar önce çok şiddetli bir ağrıyla hastaneye gittim ve safra kesemde taş olduğunu bir safra kesesi atağı yaşadığımı öğrendim, gerçekten doğum sancısından beterdi. Normal de safra kesesini aldırcaktım ama o ara bebek emziriyodum o yüzden olmadı. Yememe dikkat ederek bir sıkıntı yaşamadım çok şükür yağlı baharatlı acı yemek yememek gerekiyor. Şuan 22 haftalık hamileyim ve henüz bir sıkıntı yaşamadım inşlhh böyle devam eder.
Hamiske Merhaba benim de 2 cm lik bir taşım vardı, hafif ağrı yapıyordu, ben de henüz hamile değilim ancak burada pek çok kişi taşla ilgili sıkıntı yaşadığını söylemişti, o yüzden ben de 2 hafta önce ameliyat oldum aldırdım safra taşını
aboutbehis herseyguzel Vallahi deyin, insallah sorun da yasamazsiniz☺️ Dogumdan daha beter bir agrisi var safra kesesi iltihaplaninca.
herseyguzel aboutbehis çok geçmiş olsun size de, inşallah olmaz ilk belirtilerle doktora gittiğimde ağrı yaşamıştım Ocak ayında, onun dışında unuttum gitti aslında o kadar ki problem yaşamadım şükürler olsun 🧿ama hamilelikte düşündüm bir de abimin arkadaşı aniden pankreatit geçirip vefat etti daha 30 yaşında çok korktum acaba taş mı vardı vs diye. Benim iki adet taşım vardı büyüğü 4 mm sonraki kontrollerimde 1 adet 4 mm taş kalmıştı. Ama kontrol zamanım geldi yine bakalım
aboutbehis herseyguzel Bu hormonlar hep kotuyu aklimiza getiriyor maalesef 😟 Sag saglim alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah🥰🤍