ayyayy Kızlar selam 🎀💝 Pcos tedavimde doktorum gliforu kesti daha önceden letu kullanmıştım şimdide dekort + klomen yazdı 5 gün sonraya kontrole çağırdı siz klomen kullanıp gebe kalanilmişmiydiniz yada süreç nasıldır
kcckckcnckck derya4138 merhaba bende bu ay klomen kullandım nasıl ilerledi sizin biraz bahsedebilirmsnz
ayyayy kcckckcnckck merhaba 5 aylık evliyim 4 aydır tedavi alıyorum önce letu kullandım bir kaç kez glifora devam ettim yumurtalar büyüyordu ama olmuyordu tarlusalla adet oldum bır ay once bu ayda tekrar oldum kendiliğinden adet. Bir kaç kilo verdim bide kistlerin biraz azaldı dedi şimdi klomen ve dekorta başladım pazar günü kontrole gideceğim senin sürecin nasıl canım
derya4138 kcckckcnckck klomene artı olarak nates pikofol kullandım doktorumun dediği tarih gelene kadar herhangi birşey yaşamadık eşimle dediği tarihte de 1 gün ara ile oldu dediğim gibi su an da 12+2 olduk. Dilerim Rabbim sizlere de nasip eder 🤲🏻
kcckckcnckck ayyayy merhaba canım bende ilk defa klomen kullandım 5 gün içtim adetin 5 günü başladım 1 hafta sonra gittim yumurtam büyümuştu bugün tekrar gittim yumurta çatlamıs ama adete kadar bekle dedi doktor olursan gel yine dedı şuan böyle ilerledik
kcckckcnckck ayyayy valla bilmiyorum ki canını sıkma üzülme stres yapma olur Allah’ın izniyle sabrın sonu selamet nasıp olur inşllah en kısa zaman da
Lovebaby27 ayyayy canım ben 25 aylık evliyim 11 aydır tedavi görüyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak daha çok yeni evlisin çok canını sıkma 1 yıla kadar kadar olup olmaması çok normal dedi doktorum 1 yıldan sonra tedaviye başlattı akışına bırak ☺️