ilknur888_ arzuyu bende o hafta da öyleydim sürekli ağlama moodu , hayattan bıkmışlık bezmişlik falan . Ben şuan 10. Haftadayım ruh halim o haftalara göre dhaa iyi ama yine bozuk mu bozuk ama o haftalar tepe noktasıydı. Velhasıl kelam zor mesele
helengncc arzuyu benimde 7. Haftam bitmek üzere ve bende aynı durumdayım gecelerı uyutmayan bulantılar ruh hali değişkenliği 🥹
gecemavisiii arzuyu herkesin durumu çok farklı oluyormuş, bende göğüs hassasiyeti dışında bir şey yok bende şey düşünüyorum sorun olmaması sorunun olduğu anlamına mı gelir diye
bettii Merhaba herkese bizde daha çok yeniyiz 🥰 4+5 doktora gidicem bugün inşallah güzel haberler alırım 🩷🪽
kaderkeklikk24 coolmom1 iyi bir hafta olsun inşallah 🙂36+2 den selamlar uykusuzluk yorgunluk mahvetti beni hayırlısıyla gelsin diye dua ediyorum yerimden kalkamıyorum artık çok ağırlaştım çok zor ya
1ogrencianne 5+5’teyim yarın kadın doğuma gideceğim inşaAllah ben de. Hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza 🤲🏻❤️
Bdks98_ coolmom1 selamlar 27.haftadayız epey büyüdük tekmelerle güne başlayıp tekmelerle günü kapattığımız dönemlere geldik :) her şey yolunda iyi haftalar :)
askkkkk Merhabalar bende 5+2 deyim henüz doktora gitmedim sadece idrar da çift çizgi gördüm bide bugün kan verdim yarın çıkar heralde . Hiç göğsüm ağrımıyor normal mi :)
Unicorn01 coolmom1 30+5 deyiz. Gece kesintisiz uyuyorum 10 saat civarı yorganı bacak arama alıyorum öyle olunca ağrısız yatabiliyorum.
Zeynepenfal21 Unicorn01 maşallah sübhan Allah bacım çişinde mi gelmiyor ben tuvalette uyumayı düşünüyorum artık 😂😂😂
akgn Merhaba benim adetime bşr gün kala kan testi yaptırdım 142 çıkrı iki gün sonra 260 daha sonra iki gün sonra 673 çıktı ve beş gün oldu geçeli sizce artış iyi mi
irmairma coolmom1 23+5 deyim hiç halim yok , ağrılarım var gece uykularım var ya da yok aslında ruh halim de çok iyi değil sanki ne biliyim. 2. Trimestrin balayını yaşayamadım hiç.
Gezginnn coolmom1 33+2den merhaba hergün bir korku ekleniyor bugün karnım çok gergin bebişin hareketleri gündüz azdı şuan hareketlendi inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız🙏
elifayaz112_ coolmom1 Ben de bugün 16+4 haftalık oldum benim şeker ve tansiyon hamilelikte çıktı bugünde onun için dahiliyeye kontrole gittim şekerim biraz yüksek çıkıyor doktor diyete devam et eğer diyete rağmen Gine yüksek çıkarsa insüline başlarım dedi inşallah daha yükselmez de insüline falan başlamam. Senin kontrol nasıl gecti