ebruaksoy35 bsraltnsy canım betam 0’dan 1.20 oldu 23 ekimde adet gününden önce bakıldı değerlerime hemşire aradı 3 Kasım tekrar gel dediler
senos15 ebruaksoy35 canım artimed diğer markalara göre daha silik çıkarıyor muhtemelen gebesin hayırlı olsun aynı anda yaptğımda artimed daha silik çıkmıştı bebtime daha koyuydu beta 897 di
beautymom senos15 bende de böyle çıktı artımed kaset testle öğrenmiştim hamileliğimi betam 67473 çıkmıştı 6. Haftalardaydı şuan 9 haftalığız 😊
ebruaksoy35 senos15 benim ablam iki günlük muhtemelen gebeliğin dedi beta 1.20 23 Ekim çıktı 25-26-27 hep silik çizgi çıktı beta artıyor snaırım
ebruaksoy35 senos15 Dün kaset test bugün erken gebelik yaptım sanırm yeni daha Erken gebelik testi aldı eşim o marka da arti med
beautymom ebruaksoy35 benimkide artımed kaset test yıllardır bunu kullanıyorum hep negatif çıkardı ve ensonda hamileliğimi bununla öğrenmiştim kan verdim hemen 9 haftalığız şuan 💕😍 sende kan ver cnm belli mi olur https://hizliresim.com/5vx354t
senos15 beautymom sağlıkla kucağına al canım 😍evet artimet çok kalitesiz canım diğerleri çok net ken artimet çok silik çıkarıyordu benimde böyle renk falan dağılıyordu
Kitappsever_1 ebruaksoy35 bende bu şekilde 21 le ogrendm hatta daha az gözüküyordu adetten 2 gün önceydi benimdr
Olacakolcak26 senos15 senoş benim testime bakar mısın profilimden canım senin yorumlarına güveniyorum
senos15 Olacakolcak26 aşko sen gebesin laboquick asla yalancı çıkarmaz koyulaşmış bugünde testin hayırlı olsun canım 😍☺️🥳
ebruaksoy35 dilaradoyan erken gebelik de baktım bugün arti med erken aldık yine silik çıktı çizgi çıktı ablam hemşire muhtemelen 2 günlük filan dedi
Sss1947 ebruaksoy35 ben gördüm ama artımed bana her ay düzenli bu cizgiyi veriyor başka bir testle teyit edin