ben odasını yaptım, evde zaten boş bir odamız vardı ona uygun fiyatlı ikea gardrop, beşik, küçük şifonyer, alt değiştirme masası aldım. 22 bin tuttu 6 taksite böldürdüm o açıdan çok ekonomik oldu. büyüyünce beşiğini falan satabilirim hem ikeanın ikinci eli de gidiyor. odanın diğer eşyalarına perde vs hepsine 5 bin vermişimdir internetten aldım hepsini.
bu arada burada insanların odayı bebek hatırlamayacak gerek yok demesine şaşırdım zaten odayı bebek için değil kendimiz için yapıyoruz. bir çok sebebi var ilki ben bebek odalarını gerçekten çok seviyorum inanılmaz tatlı buluyorum kendi çocuğumun olması aşırı hoşuma gidiyor. ikincisi kendi odası olunca evdeki döküntüsü azalacak her şeyi derli toplu olacak etrafta salonda daha az dağınıklık olacak eşyaları bir yerde olacak anne için inanılmaz kolaylık. ayrıca çocuk büyüyünce odasının resimlerine bakabilir mutlu olabilir benim öyle bi bebek odam yoktu mesela. hem gardropu falan çocuklukta da kullanır yavaş yavaş eşyalar büyütülür ihtiyaç oldukça. odası hazır olunca anne yanından ayrılma zamanı gelince de daha rahat olur bence. o yüzden bence mantıklı evde odası olanlar ve durumu olanlar için.