Zeynep-92 Kızlar test nimo 1 Kasım bat ilk 5 dk çıktı o silik çizgi sizde görüyor musunuz yalancı pozitif mi acaba ? Bundan önce yaptığım testte hiç bisey yoktu. Aynı marka
Zeynep-92 Kubar evet bn baya görüyorum eşimde gördü ama buraya yükleyince kalite düştü bende burdan bakınca göremedim
Zeynep-92 dilan128_ benimde ara ara sancılarım oluyor belirtilerim var sende ne çıktı testin bnde gözüküyor ama buraya atınca gözükmedi
xxR4bia Zeynep-92 benim de bat 1 Kasım sabah yaptım negatif çıktı 🥲 yarın sabah deneyin bir de. Testin markası neydi bu arada?
Zeynep-92 dilan128_ çıplak gözle görülüyor ama telefonda nedense görünmüyor çok silik olduğundan galiba bilemiyorum belkide yoktur
orhanbora Bende iki kere evde test yapmıştım hatta gözle bile zorla görünecek kadar silik çıktı.regl agirilarimda vardi meğer yerleşme agirilariyms. Hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim 😊erken gebelikte testlerde gorunmuyormus sanırım .
Zeynep-92 orhanbora evet benimde öyle bundan 2 3 gün önce yaptım bişey yoktu çizgi bile şuan var çok silik bnmde regl agrilarim var sanki hep olacakmış gibi belki yoktur boşuna umutlandım
emellli Zeynep-92 sizi asla üzmek istemem ben ne zaman bu testi yapmak zorunda kalsam hep silik gösterdi 2 aydir deniyoruz 3 4 defa almişımdır ama hep kanda çıkmadı daha sonra yine burda birisi söylemişti yanış çıkarıyor diye inşallah sizde doğru gösteriyordur