mgkmom Benim reglim çok düzenli günü güne olurum 24. De olmam lazımdı. Ayın 23 ünde kan verdim 0,1 çıktı dün kan verdim 0,5 çıktı. Bi ihtimal olabilir mi?
kibarsaygici mgkmom 25 üzerini kesin gebelik sayıyorlar canım bildiğim kadarıyla sen biraz bekle adetin 1 hafta geçerse yine kan ver bence bende öyle olmuştum . Belki üzerine adet bile göre bilirsin durumu takip et . Rabbim gönlüne göre versin inşallah
tercann mgkmom bildiğim kadarıyla beta sağlıklı gebelikte 2 günde 2 katına ulaşmalı öyle hesaplayabilirsin
kibarsaygici mgkmom yok bende silik çizgi çıktı ama çok silik 3 gün sonra tekrar test yaptım sabah net çıktı sonra kan verdim ama bazen gebeliğin erken dönemimde negatif çıkabilir stres yapma benim adetime 5 gün geçikmişti. İlk gün silik çizgi vardı bende
mgkmom seydayar evet hep silik çıkıyor ondan sonra kan verdim geç döllenme mi acaba bilmiyorum. Pik dönemine hep dikkat ettim.
mgkmom kibarsaygici bugün çok açık kahve renkli akıntım oldu. Peçeteye geliyor çamaşıra bulaşmıyor. Yerleşme olabilir mi hala regli olmadım.
Yaprakunallar Kızlar benimde bat 3 burda bekliyim, dün gece kan testi verdim <0.05 😢😢😢😢 son adetim 5 ekimde başladı yumurtlama 17-20 si arası gösterdi prograam o tarihlerdede akıntım oldu
kibarsaygici mgkmom Ay hadi hayırlısı olabilir canım adet olmadan önce böyle akıntılar yaşıyormuydun . Ben yerleşme kanaması yaşamadım mesela