Eren1 edaabykl inan ikş ablası var öyle değildi ben hareketli olmasından şüphelendim şakası bır erkek olabılırmı dıye daha sonra 15 haftalıkkenede randevu aldım umarım görünğr ozaman ya
edaabykl Eren1 gözükür bence 15 de artik ben ikilo test icin perinatolojiye gidicem o biraz uzun bakiyor 15 dk filan gorurse belki soyler umarim benimde bir kızım olur insallah 🫢😄
edaabykl aysegulk07 ters durmus bebek telefonu çevirerek baktim cikinti yukarda gibi erkek diyorum bende
Eren1 edaabykl inşAllah cnm benım ben o testi yapmayacam merkeze gitmem lazım ıkı saat zor olur yapması
edaabykl Eren1 ultrasonda ense kalınlığına ve burun kemigine bakiyolar bide kan veriyosun o kadar 3-4 gune cikiyo sonuç
Eren1 aselinannesi38_ merhabalar cnm sancı kabızlık mıde yanması bugün sancılar için kabızlık için gittim AFFEDERSİN basur kabızlık bırleşti cuma gününde pazrtesye mahfetti benı sen nasılsın
aselinannesi38_ Eren1 geçmiş olsun canım dikkat et bende iyim şükür canım miğde bulantım hala devam ediyo gecmedi
tasu Ya çok teşekkür ederim yarın cinsiyet düzenleyeceğiz bakalım bende bilmiyorum yarın belli olacak sizinle yarın paylaşacağım