Deleted33000 Bu akşam banyo ve lavaboyu çamaşır suyu ile temizledim takintiliyim birazcık çok dökmüşüm galiba boğazım yanıyor 4 aylık bebeğim var benim bu boğazımın yanması süte geçer mi bebeğim hissedermi?
Hepimizinsorunlarivar13_ Deleted33000 geçmesi için içmen lazım geçmez koklamayla korkma ama sende ayran için zehirlenmemek için
hd_d Deleted33000 evi havalandir güzelce sonra yoğurt falan ye süt iç ama korkma bisey olmaz diycem alerjin var bebeğin napsanki🎀
0Berfin0 Deleted33000 yok canım geçmez yiyip içtiğin şeylerden geçer. Sen kendini düşünerek yoğur ye zehirlenme
Deleted33000 Hepimizinsorunlarivar13_ bebeğimde süt alerjisi şüphesi var süt ve süt ürünleri yemiyorum içmiyorum diyet yapıyorum canım bende çerez filan yedim
hd_d Deleted33000 iyi yapmssin canm eve sinmemis ama sen temiz hava al ztn onlari tuletemiyosun bol bol su icemn iyi olur muuuahh🎀
hd_d Deleted33000 hahaha😅 ay kız napim dedene sende senide görürüm yarın doğurunca diye ozmn çuval dizini kendime de batırırım merak etme😅😅