0Berfin0 medine657_ ay evet bu heyecanları bize yaşayan Allah’a sonsuz şükür gerçekten. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
medine657_ 0Berfin0 Evett ya ne kadar hamd etsek azdır Rabbime çok güzel bir his rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımızi kucağımıza alırız 🤲
yagmurum3001 medine657_ ilk çoçuğumda hamilelymi bildiğim andan hep bişeyler aldım 6cı aynda odasına dolabına kadar bitmişdi herşeyi
medine657_ yagmurum3001 maşallah siz daha hızlı cikmisiniz iyi etmisiniz ama son anda en azından sıkıntı çekmezsiniz
Bdks98_ medine657_ kişiden kişiye göre değişiyor ben daha cinsiyeti bile öğrenmeden alışverişe başlamıştım şimdi 7.aydayız hala eksikler var tamamlayamadım o yüzden 5.ay bence erken değil :) zaten son zamanlarda ağırlaşacaksınız son anlara bırakmamak iyidir bebek odası kapısına asılan isimlik bile 1-2 ayda geliyor bebek mobilyası o şekilde gibi gibi :)
medine657_ Bdks98_ işte hani insan bir yandan heyecanlı bir yandan bişey olursa korkusuyla yaşıyor alıp alıp ya bişey olursa çok uzulucegin diye de aklina geliyor anne yüreği işte
xxR4bia medine657_ bence cinsiyet netleştikten sonra arada alarak biriktirmek mantıklı olur illa son ayları beklemeye gerek diye düşünüyorum canım
medine657_ xxR4bia aynen bende öğrenir öğrenmez ona göre birşeyler alıyorum çorap zıbın pijama vs vs gibi
Nslsh-989 medine657_ bende 20 haftayım korku herkeste mi oluyor bilmiyorum almak istiyorum ama birşey olursa üzülürüm diye de korkuyorum kötü düşünmek istemiyorum aslında annelik böyle birşey demek ki
medine657_ Nslsh-989 işte bende biraz bu yüzden erken mi diye düşündüm çünkü bu tarz örnekler etrafta illaki oluyor rabbim kimseye vermesin çok zor bişey
Strongirl_ medine657_ 24+6 dayım. Doğumum 9 subat görünüyor ama sanki bana ocak sonunda gelecekmis gibi geliyor. Kasım ayının 15 inden sonra eksiklerimizi tamamlayacağız. Yılbaşına hastane çantam vs hazır olacarak gireceğim. (3. Çocuk olduğu için sadece kıyafet eksiğim var. )
piraye2022 medine657_ 4,5 - 5 aylıkken her şeyini alıp bitirdim, bu ikinci bebeğim. Şimdi 35. Haftaya giriyoruz. İlk bebeğimde cinsiyeti öğrendiğim gibi her şeyi almaya başlamıştım 24. Haftada her şey hazırdı.
medine657_ piraye2022 maşallah ne güzel herşeyin hazır olup kafan rahat bir şekilde hamileliğinde devam edersin
htcypr İlk bebekte insan hevesleniyor heyecanlaniyor hemen herşeyi almak istiyor 😆 ben 14.haftada başladım
medine657_ htcypr evett ya ilk heyecan ilk sevinç herşeyi onun varlığıyla yaşayıp birşeyler almak çok güzel bir duygu
minikmucizemm__ medine657_ ben 35. Haftada yaptım ama daha erken başlanabilir benimki biraz maddiyattan ötürü geç oldu 😊🙂↕️
yorgunannis medine657_ 30 haftalığım sadece kışlık çoraplar aldım ilk kızımın birkaç kıyafeti var onun dışında hiçbir şey almadım daha neyi bekliyorum bende anlamadım🤷♀️
piraye2022 medine657_ ben gurbette olduğum için mecburen desteksiz kalıyorum o yüzden ağırlaşmadan bitiriyorum