minismom Meldanurak kulak cubugu gibi bisey soktu vajinadan sonra onu bi sıvının icine koydu o sıvıyı gebelik testi gibi biseye doktu suysa pozitif cıkıyo
minikkalp2 Selenavci63 aynı kuzum bende aynıyım hareket etmek cok zorlastı her saniye bir yerim ağrıyor :(
minikkalp2 minismom canım suyun gelince karnında bi sertleşme bebek hareketlerinde bi gariplik vs hissettin mi peki
minismom minikkalp2 evet cok sık sertlesme oldu ve uzun surdu sertlesmeler hareketleride cok duragandı
pinarersu minismom ben suyum geldi diye doktora gittim. Bana emin misin suyunum geldigine dediler. Aynı gece doğurdum 😂😂
minikkalp2 minismom bende yarın gideceğim şüpheleniyorum. Cok tazyikli bi çiş yaptım afedersin korkuyorum
pinarersu minismom yok test flaan yapmadi. Sonra birkaç kişi daha baktı acilmam flan yoktu daha eve gidip sancımı çekmek istedim. Odaya kimseyi almıyorlar çünkü saatlerce tek kalmak istemedim. Sonra akşam saat 8 gibi tekrar gittim gece 3de doğuma alındım 😄
minismom minikkalp2 hic bekleme bence canım ya su gelince enfeksiyon riski var ya acile bile gitsen orda test yapıyolar stn