LeydiDaisy senemtolga maşallah ben 2’ye yıllar sonra zor cesaret ettim😅 muhakkak sor bana da hatta geçen hafta dedi bundan snrakinin söyliyim m yok hocam ben bundan snra düşünmüyorm bi kızım var şimdi de erkek yeter Allah isteyene versin dedim😂 eşim de merak etmiş niye söylettirmedin diye bu hafta gittiğimde eşim merak etti diye sorcam😂
senemtolga LeydiDaisy :) ben cocuk seviyorum yaa bide ne yalan söyleyeyim kizim olsun istiyorum. 2 yavrumda erkek tabi saglikli olsunda Başta temennim o bide 2. Evliligim ve esimin hic evladi yok onun yüzünde ki mutluluğu görmek pahabicilmez bir duygu bilmezdim baba oluyorsun kelimesinin bir adami goklere çıkardığını. Velhasil Askla bekliyoruz yavrumuzu :)
senemtolga LeydiDaisy ayy 2 ay once konusmusuz 🙈 ben cinsiyeti öğrendim bir oğlum daha olacak inşallah. Bir sonrakini de sordum gene erkek dedi kordondan 🤣 galiba kiz anasi olmak bana nasip olmayacak
senemtolga Strongirl_ yaa ne guzel ilk defa duydum bunu helal olsun sabirsizlikla muayene günümü bekliyorum:) Rabbim saglikla kavuştursun inşallah
LeydiDaisy senemtolga Rabbim sağlıcakla gönlünüzdekiyle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh 🤲🏻🥰
Strongirl_ irem_zengn ay doğumhane olmaz olur muu. Ben normal doğum yaptım orda hemde 2 tane. Üstelik bebeğimin suyu azdi acil sezeryana almak yerine suni sancı verdiler. Normal doğuma teşvik eden bir hastane yani. Sancı odası da var tabi. Doğumhane bölümüne gittiğiniz zaman 2 tane çatal var doğum için yanlarında 3 4 yataklı sancı odaları var benim acilmam 4 cm di 2. Bebeğimde, sancı odasında ayakta gezerek yürüyerek sancı falan çektim açılma tam olunca hemen yan odaya geçip çatala çıkıp doğum yaptım
Benimprofilim Merhabalar, devlet hastanesine talipliydim şuan ssvd düşündüğüm için nehir hanıma geçtim, 1 kere gittim Muayne ücreti 2200 dü sanrm doğum da ssvd 55 yada 60 du galiba 🥲
senemtolga Semanur_AkMo herseyden memnun kaldi. Zaten 2.dogumuydu ilktede onunlaydi 2. De bende remzi beye gidiyorum. Gayet memnunum ilgisinden vs
Semanur_AkMo Ftm_75 dün gittim biraz çıkışına yakındım son hastasıydım güzel bi enerjisi var daha önce de bir kez görüşmüştüm inşallah hayırlı olur bakalım mart başı doğumumuz
gamzeesila499_ Güncel doğum fiyatlarını biliyor musunuz acaba medigold Hastanesi’nde gül hanımı çok met ettiler ama daha hiç gitmedim
Ftm_75 gamzeesila499_ pazartesi gün almaya gidicem canım o zaman öğrenirsem haber ederim canım ocaktan önce 26 di şuan ne kadar zam geldi bilmiyorum
gamzeesila499_ Ftm_75 bebişinizi sağ salim kucağınıza alın inşallah darısı bizlerin başına muayne ucretini doğum ücretini yazarsanız çok sevinirim birde doğum sonrası hastane ilgisiyle ilgili bilgi verir misiniz ?