Ftm_75 Kızlar doktorum son dk doğuma giremeyecegim artık dedi aklımda 2 hastane var rami de nehir hanım ve medigoldde gül hanım doğum ücretleri ne kadar bilginiz var mı?
LeydiDaisy Ftm_75 medigoldde Remzi hocaya gidiyorm doğum ücretini geçennay sordm sezaryan benm 26 demişti sanırm tam hatırlayamadm
Mervezzz Ftm_75 sultangazi medigolddeki gül yamani kastediyorsaniz , muayene ücreti 1460, normal doğum 25 bin civarı, sezaryen 28 bin civarı, doğumunuz ne zaman, fiyatlarda değişiklik olabilir dediler
irem_zengn Ftm_75 32 haftalığım başından beri gül hanıma gidiyorum çok memnunum güncel muayene ücreti 1490 tl bugün gittim nst 75 tl diğer hastanelere göre çok çok uygun ilk 3 ayımda Gaziosmanpaşa medicalparka gitmiştim muayene 3000 tl doğum 75 bin TLydi fazla geldiği için değiştirmek zorunda kalmıştım şuan gül hanımla devam ediyorum memnunum doğumum da orda olucak
Ftm_75 Pinaraydin_2969 ben randevu aldım düşün 32 gün sonrasına verdi çok yoğun dedi sekreteri zaten benimki sezeryan olduğu için geri vazgeçtim nehirden doğumlarıda pahalıymış 50 küsur dedi medigold hem bana daha yakın hemde bütçe olarak beni yormaz
senemtolga Ftm_75 Nehir hanim cok harika bir doktor. Normal dusunseydim tek tercihim olurdu benimde sureci yonetmesi ilgisi vs cok iyi. Ama dediginiz gibi cok fazla yogun olan bir doktor kendisi. Bende Medigold de Remzi beye başlayacağım
Ftm_75 Mervezzz evet canım gül hocaya gideceğiz inşallah bu hafta 27 haftalık oldum umarım kabul eder ilk defa gidixem bu gebelikte doğumda büyük ihtimalle zam gelir doğuma çünkü Ocak 25 gibi olacak
LeydiDaisy Ftm_75 tabii ki gayet makul hemde ilk çocuğmu da remzi hocada doğurmuştm 2. Devlete gidiyim para vermiyim dedim ama yıldırdılar beni yine döndüm remzi hocaya
Mervezzz irem_zengn bende 31 haftaligim, nasip olursa bu haftadan itibaren daha düzenli gidicem, kaç günde bir çağırıyor sizi, nst ye her gittiginizde baglaniyormusunuz
irem_zengn Mervezzz ayda bir gidiyorum nst ye 2. Bağlanışım 27. Haftalık bağlandım bir kere bebek hareketini hissetmediğim için birde bugün bağlandım 32 haftalığım
Ftm_75 Pinaraydin_2969 medigold gidiyorum canım gül hanıma çevremde en makul özel o vardı, 5 yıllık kadın doğum doktorum vardı 2 doğumu falan yapmıştı ama son dk artık doğuma girmicem diyince bende baya araştırdım gül hanıma karar verdim
ysmnsen Ftm_75 gül hanımı bende çok duydum inşallah gidince memnun kalırım hastane olarak nasıl peki kızlar temiz mi
senemtolga ysmnsen Eltim orada 2. Dogumunu yapti gectigimiz gunlerde gayet temiz guzel ve ilgililer. Ben Bahatta yapmistim 6 sene once Fuat Bora ya oda ayrılmış ordan ve bahat artik yoldan çıkmış arastirmalarim sonucu ogrendim. Gül hanimda dogum yapti eltim bende 11 haftalik oldum 12. Haftamda Remzi beye görünmeye başlayacağım nasipse. Sezaryen dogum ucreti 29 bin verdiler. Benimde mayista nasipse dogum heralde 35 bin olur :)
Strongirl_ ysmnsen bende medigold de Zehra hanıma gidiyorum kendisi 2018 den beri kadın doğum doktorum. Şuan 3. Gebeliğim çok memnunum. Telefondan istediğim saatte istediğim şeyi sorabiliyorum. Medigoldde 2 doğum 2 kürtaj geçirdim. Hepsinde de çok memnun kaldım valla. Ayağıma corabimi bile dogumhanedeki ebeler giydirdiler. Sancı çekerken falan istediğim müziği falan açtılar hep. Rahatlamam için herşeyi yaptılar. Çok memnunum ben. Hastaneden de doktorumdan da.
ysmnsen senemtolga kızlar bir şey soracağım isteğe bağlı sezeryan ya da normal sezaryen arasında fark alıyorlar mı çoğu hastane alıyormuş sanırım bu hastanede oluyor mu acaba
Mervezzz senemtolga odaları nasıl acaba, banyo varmi doğum yapılan odada sıcak suya girmek istesek, yada plates topu falan
Ftm_75 senemtolga kesinlikle normal yapsam bende nehir hocaya giderdim ama benim zaten 3 sezaryen zorunlu o yüzden bana hem yakın hemde uygun bir yere gitmek mantıklı geldiği