Seymanur25- Kızlar normal dogum yapan var mı? Benim ilk doğumum normaldi sancılı geçti 12 saatte doğurdum ikinci hamileliği olup korkan var mi benim gibi cok stresliyim
hamzaezel Seymanur25- cnm ikinci ilke gore daha kolay hem sanci suresi azaliyor bide acilma cabuk oliyor hep kendine inan inanki ilke gore daha kolay olacak
bebeklerim__ Seymanur25- ben 2snide vajinal doğurdum ilki kadar zor degildi cikis anı ama sanci filan ayniydi
minismom Seymanur25- dogumum pek zor gecmedi 8 saat sancı cektim ama yinede korkuyorum 38+5 im dogum yaklastıkca nasıl dogurucam diyip duruyorum bebeginde gelesi yok stn ilkini 38+4 te dogurmustum 2. Daha kolay diyolar yasayıp gorcez bakalım 😊
Seymanur25- hamzaezel umarım öyle olur ya allah güç kuvvet veriyor bunun bilincindeyim ama iste o korkuyu yaşadım ya yine de tedirgin oluyorum çevremdekiler de hep ikinci kolay oluyor diyor
Silaaaamom2025 Seymanur25- ya bana da herkes sen paniksin sezeryan ol diyo da ben de sezeryandan daha çok korkuyorum aslında napıcam 🥹
Silaaaamom2025 Seymanur25- çok mu kötüydü sancı ben çok adet sancısı çektim zamanında kusardım falan serumluk olurdum baya kötü olurdum öyle mi 🥹
Seymanur25- Silaaaamom2025 ya adet sancısı gibi degil daha kötüsü öyle düşün ama sürekli o sanci vurmuyor bel e ya da karına 1 dk da bir kere vurmaya başlıyor dogum yaklaştıkça
ZehraErva Silaaaamom2025 adet sancım çoomşiddetliydi doğum da ona benzerdi kısa sürdü üç saat inşallah bu sefer de öyle olur normal doğum istiyorum 🌸
Silaaaamom2025 ZehraErva yaaa o kadar iyi geldi ki şimdi bu dediğiniz öyle korkuluyum ki şuan da çok rahatladım adet sancısı gibiyse çekerim yaa🥹
ZehraErva Silaaaamom2025 adet sancısından hastanelik olurdum o sancıyı çekmiş olmak işimi kolaylaştırmış meğer içini ferah tut hepimiz kadın olarak üstesinden gelebiliriz tıbbi bir sıkıntı yoksa ortada 💕
3bebekliannee Seymanur25- benim ilk doğum suni sancıyla 5 saat sürdü ikincisi kendi sancımla 2 saat anca sürdü daha çabuk açılma oluyor ikincide şimdi kısmet olursa 3.kez vajinal olacak hepsi sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Silaaaamom2025 ZehraErva gerçekten yaşadığımız zorluklar mutlaka karşımıza bi artısıyla da çıkıyor yaa çok rahatladım şuan size güveniyorum iniallah kolay olur benimde 🥹🥹