Dnoktay Kızlar bana çekiş gücü yüksek olan ve sonradan çekiş gücünde düşme olmayacak elektrikli göğüs pompası önerir misiniz. Göğüs uçlarım çok yara emzirmekte zorlanıyorum, sağım yapıp biraz rahatlatmak istiyorum şimdiden teşekkürler ☺️
demirrleydi_ Dnoktay 3,5 yıl önce kızım da mamajo aldım memnundum şimdi oğlum oldu yine mamajo kullanıyorum hiç çekiş gücü azalmadı Hala da sağım yapıyorum
Nur_cbn Dnoktay ben lansinoh giyilebilir olanı kullanıyorum ve 2 gündür çok memnunum çekim gücü çok güzel tavsiye ederim bende arkadaşımdan görmüştüm memnun kalmıştı o da
Dnoktay nergiss123 göğüsümün tamamen boşalması gerekiyor dedi doktorum sürekli süt kanallarim tıkandığı için yeterli gelir mi
nergiss123 Dnoktay ayarları var en hafiften en çoğa kadar en iyi çeken ayarı çok rahat getirir sütü. Gün geçtikçe de emiş gücü azalmıyor.
juliet2021 Ben lansinoh aldım çift olanından 1 hafta oldu oldukça memnunum. Hastane tipi olanlarla çekim gücü neredeyse aynı deneyimleyerek söylüyorum. İlk çocuğumda avent kullandım hemen bozuldu.
serpil15 tugba6333 sutum vardi surekli akip duruyordu tisirtlerim felan hep sut oluyordu sagim yapa yapa hem artti hem buzluga attim
tugba6333 @serpil15 benim sütüm çok az olduğu için bana çekim kuvveti iyi,sütümü arttıracak bı pompa lazım ya
serpil15 tugba6333 3 yemek kasigi kuru dut 1 bardak su kupayla 10 15 dakika kaynat ic hergun bir bardak sutun artiyor yiutubeden arastrablrsin
Seher_87 tugba6333 Süt arttırmak için Bestlak damla var onuda kullanabilirsiniz kullanıp memnun kalanlar çok.