humeyramom Kızlar merhaba kızım 20 günlük anne sütü veriyorum ama yetmediği için ek olarak mama da veriyorum maması golden goat ama aşırı gazı var ve çok rahatsız sma comforta geçmeyi düşünüyorum aranızda kullanıp memnun kalan var mı acaba
biranneadayi1 humeyramom ya ben de anne sütü artı mama gitmek istiyorum da , siz anne sütünün yetersiz olduğunu nerden anladınız
bebeklerim__ humeyramom comfort guzel gazi guzel çıkartıyor ama sanki benimkinde kakayı zorlaştiriyor
Havin49_ humeyramom Sma optipro kullandım 12 aya kadar hem gelişimi hemde gazı kesme konusunda çok iyiydi ben çok memnun kaldım
Edosgebos67 İlk 2 ay sma comfort kullandım sonda sma optpro ya geçtim. Çok memnunum. Gaz problemi hiç yaşamadım ben.
humeyramom biranneadayi1 ben aslında çok vermiyorum mama sabah uyanınca ve gece yatınca yani günde iki kez veriyorum sadece aslında yetmemek demeyelim de emme gücü zayıf olduğu için henüz sürekli gögsümde uyuyakalıyor ve sürekli emmek istiyor uyuyamıyor öyle olunca mama verince derin uyuyuyor o yüzden o şekil veriyorum
biranneadayi1 humeyramom peki 2 sefer mamaya başlayınca kilo alımı nasıl oldu? K gram arttı sizce ? Bi de sütünüzü etkiledi mi, sağım yapmanız gerekti mi
humeyramom biranneadayi1 bir defa götürdüm sağlık ocağına 360 gram almıstı bu günlerde gene ölçüm yaptıracam inşa Allah etkisi var gibi sağım yapmıyorum gün içinde ve gece sürekli emdiği için gerek kalmıyor sağmama
Bimiyendis humeyramom ben lullandığım mamaöarden memnun kalmayıp Allah ne verdiyse diyip direk bıraktım. Mama geçişi yaparken tak diye yeni mamaya geçmiştim. Öyle yapmamak lazımmış sonradan öğrendim. Bilmiyordanız
humeyramom Bimiyendis evet ben ilk kızım da sma verdim sürekli hiç değiştirmeden bu kızımda tavsiye üzerine aldım bu mamayı ama aşırı gazı var çok rahatsız kızım ve çevredende bu mamanın aşırı gaz yaptıgını duydum o yüzden değiştirmek istiyorum bakalım işe yarar inşa Allah