Havin49_ biranneadayi1 yani olabilir cnm ama aptamil genelikle hani etrafımda gördüğüm kadar mukus ondan sonra gaz sancısı yapıyormuş ama bebeğin ona alışmışsa ondan devam et cnm ztn 4-5 aylık gaz sancıları da hafifliyor çoğu çocukta
biranneadayi1 Havin49_ evet eğer bi sorun olursa başka mamaya geçeyim diye düşündüm genellikle hipp ve sma yı önerdiler
biranneadayi1 2kizannesi30 peki süt alerjisi olsa kendim anne sütü verirken benim yediğim süt ürünlerinden de alerji olmaz mıydı?
TKumsall biranneadayi1 mukus diyorsun çocuğu hastaneye götürmedin mi hala bagirsaklarini zorlamak yerine doktorun önerdiği mamayı alsan daha iyi değil mi
biranneadayi1 TKumsall tamam da mamadan az verdim, araştırınca tek başına mukus olunca direkt doktora gidin demiyor ki, kanlı olur kötü kokulu olur gidin mutlaka diyor. Eğer 3. Gün de mukus fazla olsa zorlamayacaktım. Zaten verdiğim 30 cc bi şey o da akşamları. Habire mama vermiyorum ki
TKumsall biranneadayi1 canım benim ben senin mama vermene bişey demiyorum ama belli ki Aptamil yaramıyor çocuğa belki doktora götürsen söylesen sana farkli bir mama önerecek belki sana raporlu mama verecek çocuk doymuyorsa elbetteki mama vereceksin aç bırakacak halin yok anne anlar doyup doymadigini kendine de sütun için bestlak damla al eczaneden günde 3 defa bir bardak suya 20 damla damlatiyorsun 1 haftada sütun yerine oturuyor
biranneadayi1 TKumsall doğru diyorsun kuzum yanlış anlamışım seni sorryy Ya o damlayı kullandım , ama şu an sütüm tazyikli geliyor , daha da tazyikli yapar diye şu an bi şey kullanmasam iyi olur gibi sanki ya :/
TKumsall biranneadayi1 tazikli geliyorsa ememez saten boğuluyomus gibi oluyor çocuk bende yaşadım o durumu
Kkardelenn1 biranneadayi1 mukuslu kaka direk alerji belirtisi değil canım öyle düşünme normal mamalarda inek sütü var senin sütünde de süt ürünü tükettiğin için inek sütü var elbette genelde alerji durumu inek sütünden oluyor ben alerji olduğunu düşünmedim okurken mama vermenin de bir zararı yok bence verebilirsin benim kızımda minyon doğdu kuvözde kaldı kilosu iyice geriledi bizde Aptamil veriyoruz başlarda mukuslu kakası fazlaydı bende korktum alerjiden ama doktorumuz alerji öyle basit bir şey değil tel kakayla anlaşılmaz vücutta döküntü aşırı fışkırır tarzda kusma ve kakada kan görürsem korkacağımı söyledi ayrıca bizim mukuslu kaka zamanla azaldı hala kullanıyorum mama 4. Ayına doğru gidiyoruz çok şükür ihtiyaç duyduğunda mama verebilirsin bence kendini eksik hissetme 🥰
biranneadayi1 Kkardelenn1 çok güzel yazmışsın yaaa 😊 çok sağ ol Peki mamayı günde kaç kere kaç cc vermiştin :) bir de mama artı anne sütü ile topladı mı bebişin, topladıysa kaçıncı ay topladı kilo olarak