nehirtt123 adete 4 gün kala test yapmıştım silik çıktı şüphelendim kan verdim cuma günü 17 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 18.1 çıkmış. bi oğlum var 2.5 yaşında oğlumdan önce de kimyasal gebeliğim var bu neden oluyor 2. kez başına gelen var mı yine mi kimyasal
busrasya2334 nehirtt123 aynı yerde aynı saatte verdiyseniz kimyasal gibi duruyor ama kimyasal sonrası hep sağlıklı gebelik olur
Misafir101 nehirtt123 6 kez kimyasal yaşadım nedeni bilinmiyor bulamadılar daha doğrusu 4’ü normal 2’si tüp bebekti çok şükür 5 yılın sonunda kendiliğinden şuanda 26 haftalık hamileyim Rabbim isteyen harkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin Rabbim evlatlarımızın sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah
xyzxyz nehirtt123 bağışıklık sistemini ilgilendiren bastalığın var mı? Romatizma gibi. Ya da pıhtılaşma.
iz_l344 nehirtt123 yani ilk gebelikte yasamamissiniz ama genelde bu durumlar yaşayınca genetik test vs gbi şeyler yapılıyo yani doktora sorsanız o daha doğru yonlendirir
nehirtt123 iz_l344 ilk gebelikte yaşadım 29 la öğrenmiştim 135 e kadar çıktı sonra adet oldum aniden sonra oğlum oldu. bu ay tekrar böyle bir durum oldu anlamadım bende şaşkınım
nehirtt123 Misafir101 benimde bu 2. oldu çok şükür benimde bir oğlum var ama birden çok olunca insan şaşırıyor
Misafir101 nehirtt123 defalarca yaşadım canım bulamadılar gitmediğim doktor kalmadı inan 5 yılda 100 tane doktora gittim hiç biri nedenini bulamadı ama muhtemelen enfeksiyon durumundan kaynaklıydı illa idrar yolu genital enfeksiyon olmasına gerek yok herhangi bir enfeksiyon bile engel olabiliyor ben doktorlara kan değerlerimde enfeksiyon değerim azda olsa çıkıyor diyordum yok o engel olmaz diyorlardı ama sonra enfeksiyon olan bölgeden ameliyat oldum kan değerim normale gelince bu defa kimyasal gebelik yaşamadım
Misafir101 nehirtt123 kimyasallarımda bende de olmuştu grip oluyordum hepsinde ama 2 kere kimyasal oldu diye 3’ncü de kimyasal olacak diye birşey yok eğer çok canını sıkıyorsa infertilite bölümüne git amh vs bütün hormanlarına baksınlar eşinde ürolojiden siperm hasar testi yaptırabilir