1oglanannesi Sankı bazen karnımın alt kısmında sag tarafında kıpırtı oluyo ola bılırmıkı yani bu haftada his edilirmi 😳oglumda 20 haftada hıss etmısdım
elifayaz112_ 1oglanannesi Benim 4.hamileliğim ben de 13+4 haftalık iken hissettim sizin gibi tam emin olamadım ama bir kaç defa daha olunca anladım ki bebiş hareketi 😄 sizin cinsiyeti belli mı veya içine ne doğuyor 🤭
kaya_kaya 1oglanannesi bende 13+3 bugün karnımın alt kısmında sol tarafta küçük bir kıpırtı hissettim. Hatta iş yerindeki arkadaşlara da dedim erken bağırsak hareketleri olabilir dediler ama bence bağırsak hareketi değildi insan anlar bence ( İkinci gebeliğim?
iz_l344 İlk gebelikse o haftada hissetmek çok zor 2. Cilerde genelde hissediliyo ama bu haftalarda hissetmek biraz zor
asenazeynep 1oglanannesi benim ilk gebelik ama ben de 15. Haftadan önce birkaç kez hissetmiştim, şu an 18 olduk aynı şekilde hissediyorum eğer karında herhangi yağ tabakası yoksa olması mümkün nadir de olsa
asenazeynep 1oglanannesi Yaaa muhtemeleen canıım🥹🥹❤️ Zaten bağırsak hareketi olsa sesli guruldama şeklinde kendini belli ediyor, şu an henüz minicik saniyelik hissetmen olası🥹🫠
Mombloggg Bagirsak hareketi farkli oluyor kizlar benimde 2. Gebeligim ve suan 14 haftalik bende 2 haftadir hemde her gun hissediyorum 💖