Havin49_ sorma ya bende ayar oluyorum o tiplere benim oğlumda ememedi memeyi süt erken kesildi mama veriyorum bir gün hastanede mama yaptım verdim yaparken bı kadın görmüş hadsiz bana gelmiş diyo aaa makamı veriyosun ah yazikk çocuğu emzirsene kolaya kaçıyorsun dedi ne diyon teyze sen ya dedim mama veriyim zehirmi veriyom oda besliyo çocuğu süt yok napiym dedim bana süt yapan şeylerden ye diyo teyze Allah aşkına git işine karışma millete sanane dedim sinir oldum annemde aynı şeyi söyledi daha önce onada kızdım neymiş emzirmek zor gelmiste mama kolaymış ne diyon anane sen ya dedim sıcak yatağımda emzirmek varken yataktan kalkıp mama hazirliyom o mu kolay saçma sapan konuşma diye onada kızdım normalde büyüklerine asla saygıda kusur etmem ama bu şekilde anneligime laf söyleyene asla tahammulum yok geçenlerde kayınvalidem de saçma sapan konuştu mamayı keseceksin fln die emir vermeler onunla da tartıştım nefret ediyorum mamaya zehir gözüyle bakan kesimden kötü bişey olsa doktor onermez zaten