yagmuraybarr sbsjskskskkssiabsbsvdb net olmamakla beraber erkek yapısı gibi duruyor ama en doğru sonucu doktor söyler tabii 🥰
seher_3590 23041988 bende bugün 16 haftalik oldum 🫠🥰doktor kıza benzetmisti ama net değil cuma günü kesin öğrenicem insallah🫠🥰
28nisan seher_3590 aynı günlerimiz benimde bugün 16 oldu :)) 14 te net değil demişti doktorum bugün eşimde görmek istediği için özelde randevu aldık başka bir doktora inşallah görürüz 😌
ikinciyehamileyim 1 saat sonra gideceğim kontrole 15. Haftadayım öğrenirim diye düşünüyorum çok heyecanlıyım yazarım buraya sağlıkla gelsin miniklerimiz 🥹
seher_3590 28nisan hadi hayırlısı olsun hakkınızda canım ilk cocuk mu peki bugün artik kesin öğrenirsiniz 😉🥰
28nisan seher_3590 bana kıza benzetiyorum ama 5 aydan önce söylemem demişti kendi doktorum. 18.haftada kendi doktoruma gideceğim tekrar
ikinciyehamileyim 23041988 ben öğrendim aslında %80 dedi doktorlar ama kesin gözüyle bakıyorum çünkü 2 doktor da erkek gördü 🥰
GSA7 Ben de fetal dna ile öğrendim erkek olduğunu söyledi dr umuz ama hep kız istiyordum kendimi biraz garip hissediyorum sağlıklı olsun en önemlisi o
Meri03 yagmuraybarr maşallah aynen bunu biraz erkek olsa diye düşünüyordum ama önemli olan saglıkla gelmesi 🥰inşallah gönlünüzce olur