eylulcydm Sevgili annişlerim benimki gibi bebeklerinin arasında 1 yaş olan var mı çok mu zorlandınız nolur içime su serpin🥲🥲
senos15 eylulcydm ablamda 6 aylık kızı varken 3 aylık gebe olduğunu öğrenmişti zor oluyor ama 4 sene en fazla sonra laf dinliyorlar ama tek çocuktan daha kolay merak etme tek çocuk çok zor büyüyor
Saricivvvciv eylulcydm bende 5 aylıkken hamile kalmıştm şuan biri 4 diğeri 3 e yaklaştı şükür hallettim hemde tektim oluyor mu oluyor Birwz zor tabi
eylulcydm Yani 4 sene hayat bana zindan😂 4 seneden sonra birbirlerine oyun arkadaşı olurlar okula kreşe bile birlikte başlarlar bu da iyi tarafı
eylulcydm Havin49_ spiral taktirmak icin saglikocagina gittim onlar da biz takmiyoruz devlet hastanesine git dediler Devlet hastanesinden randevu alana kadar reglim bitti bi sonraki regli beklerden bi baktım hamileyim😂😂 Tek bir kere korunmadım onda da tuttu🥲
doublemom35 Maşallah ben oğlum 2.5 yaşına geldikten sonra hamile kaldım ama bu zamana kadar da hep istedim olmadı nasip böyleymiş. Sizi tebrik ettim sağlıkla büyüsünler 🥰
eylulcydm doublemom35 en güzeli aslında aralarında birazcık yaş farkı olması, bezi getir biberonu götür yardımcı olur kardeşine :)
ikiprensesannesi___ eylulcydm üzülme 1 taneye bakan iki taneye de bakar ben kendimi böyle avutuyorum 🥲🤣
ozzz06 eylulcydm büyük oğlum 7 aylıktı diğerine hamile kaldığımda ilk zamanlar çok zor ama şimdi biri 3.5 diğeri 2 yaşında oyun arkadaşı oldular ☺️
Asmel Allah korusun diyorum,hem mental olarak hem de fiziksel olarak zor ama olmuş yani bir kere illâ vardır bir hikmeti büyütürsünüz yani öyle böyle geçiyor zaman,büyük konuşmamak gerek hep başa gelir o yüzden Allaha sözüm büyük gitmesin
zehraulger3838 eylulcydm bende burda beklesem de tecrübeli annelerin engin bilgilerinden faydalansam olurmu 🥺 oğlum 9 aylık ve yarın 16 haftalık olucam hamileyim oğlum yaşına girecek ve 2 ay sonra doğum yapicam eğer erken gelmezse beni ne bekliyo çok merak ediyorum🥴😖
Kdz eylulcydm benim oğlum 16 aylık bende hamileyim çok korkuyorum valla napicam diye seninki daha küçük
Gulcan1310 eylulcydm hikayemiz tam olarak aynı canım şuan büyük kızım 13 aylık yaklaşık 1 hafta sonra oğlumu kucağıma alacağım inşaAllah. İnanılmaz korkuyorum nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyorum Allah yardımcımız olsun🤲🏻
Havin49_ eylulcydm malesef cnm tek seferden oluyor ztn sıkma canını bakarsın benim oğlum 20 aylık olcak benim ikiz yani çok zor olcak farkındayım ama beraber biyüyüp gidecekler
busrasya2334 eylulcydm benim o kadar değil ama bebeğim 10 aylıkken ikinciye hamile kaldım ilki tüp bebekti ve ona güvenmedim yine korunuyordum o ay da sadece bir kez ilişkim olmuştu ve tiroid hormonlarım çok çok hızlı çalışıyordu tedaviye yeni başlamıştık
Kdz eylulcydm benimde öyle benim de bebek istediğim oglumun tek başında olup yakınında hiç çocuk olmaması arkadaş olurlar birbirlerine