songul11 Rusapolat 😂😂😂😂 kız Allah canını almasın çok güldüm ya ben diyorum bide özele gidim netleştirim 😂😂
songul11 Aysnragc valla yuvarlak olursa kız fasulye gibi olursa erkek diyorlar ne kadar doğruluk payı var bilmem ama benimki fasulye gibiydi
songul11 Rusapolat işte hazırlık için bi kaç bişi alacam da isim yazdıracaktım o yüzden aslında ama neyse biraz daha beklerim 😂
songul11 Rusapolat yok ya ben hiç bişeye baktırmıyorum Allah’a emanet inşallah ne ikili ne üçlü hiç bişi yaptırmadım
Rusapolat songul11 ben mecburi yaptırdım ikili ve detaylıyı. İlkinde 20. Haftada kalp durmasından kızımı kaybettim. Şimdi oğlumu kucağıma almama 19 günüm kaldı. Belki o kadar bile değil. Sancım bar bugün süpriz yapılı gelebilir her an 🤣
songul11 Rusapolat yaa çok heyecanlı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benimde ilk gebeliğim dua edin bende sağlıkla kucağıma alayım 🌸
Rusapolat songul11 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Bütün hamileliğin çok güzel geçsin. Çok kolay bir doğumun olsun inşallah ❤️