QueenBahar_ songul11 bazen erkeklerde nazlı oluyor ben 16 haftakken gittim oğlum bacaklarını toplamış asla göstermiyordu inatçıydi ,🙂 18 çikolata meyvsuyu içtim gittim o zman gösterdi işte Seninki nasıldı bacakları hep kapalıydı mi
Eren1 songul11 maşşAllah cnm en erken ne zaman tahmın edıldı bende devlet söylemedi asla ya 12 yi bitiriyorum
songul11 Eren1 daha yeni öğrendim işte göstermedi perşembe günü öğrendim 😂 seninkine daha erken ama canım 14 yada 15 haftada öğreniliyor en erken
Eren1 songul11 ya cok erken tahmınde eden doktorlar var bılemedım kı kuzum özele gitmekte istiyorum bir yandan merağımdan eşimde acele etme diyor ben cok tez canlı bir insanım ellimd edeğil 😅😅🤣
HafVel songul11 fotoğrafın aynısından bizde de var. Oğlumuz olucak inşallah. 31. Haftadayız 11. Haftada belli oldu değişmedi hahaha
songul11 Eren1 ben özele gittim göstermedi ama doktorun tahmini erkekti en son devlete gittim Oda cinsiyetini öğrenmek için boşuna özele gitmek istemedim
Eren1 songul11 sabretmek te fayda var ama benım görünmem lazım kan yapıcı demir ılacı verdı mahfetti benı kaç gündür