765187_ Merhaba 5 haftalık gebeyim idrar kültüründe üreme oldu yazıyor ancak doktorum yarin gel konuşalım belki de ilaç başlarız dedi acaba var mı bu durumu yaşayan herhangi bir sorunla karşılaştıniz mı
edannnnur 765187_ gebeyken idrar yolu enfeksiyonu olmayan çok nadirdir antibiyotik verirse kullanın mutlaka
slngul 765187_ Antibiyotik kullanmıştım. Doktor cipro diye antibiyotik yazmıştı onu kullandım çok şükür iyi oldu. Sizde doktorun önerdiğini söylediğini kullanırsanız geçer insaAllah. Rabbim şifa versin.
ekacmaz Benimde aynı şekilde aksef adlı antibiyotik verdi 7 gün süre ile kullanacağım inşallah geçirir 😔 Bu antibiyotik gebelere verilen bir ilaçmış. İçmek istemiyorum ama bu sefer bebeğe geçerse erken doğum riski olabiliyormuş 😔 İnşallah geçer
Havin49_ ekacmaz antibiyotik kullanmak zararlı değil enfeksiyon bebeğe bulaşırsa erken doğum yapabilirsiniz
ekacmaz Havin49_ kullanmaya başladım şifa olsun 🤲🏻 Sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻
kelebek921_ Benimde öyle cıktı bugun ilacla gelmeyeceğini 7 günlük bir iğne başlayacağını söyledi ama daha önce kullanan var mı nasıl bir şey antibiyotik kullanımını duydum ama iğneyi ilk defa duyuyorum