ErsBegAs Kızlaar 🥰 haftaya 3. Aya giriyoruz ve ben bu gün itibari ile düğmemi kapattım 🥰 Sizler sezaryen sonrası ne kadar sürede eski halinize döndünüz? ❤️
Dadas ErsBegAs süpersin hayatım. Ben kilolu hamile kaldığım için doğumdan sonra sadece suanlik 13 15 arası kilo verebildimmm. biraz daha kilo vericem inşallah 🥰 ama şuan dikkat etmiyorum sadece bol su içiyorum 🥰
Baklavaseverim ErsBegAs Aşkım daha eski halimin e sine dönemedim 71 kgyim ilk evlendiğim zaman 48 dim hamilelik öncesine de daha 6 kg var amaaa pantolonumun düğmesi kapanıyor 🤣🤣
ErsBegAs Dadas ben de dikkat etmiyorum aşkım bazen abartıyorum da ama yine de girebildim valla mutlu oldummm
Beybimelisa Ay maşallah ben 18 kilo almıştım 16 kilo ilk hafta gitmişti hemen sonra sütüm yok diye ye dediler bana yedim bende sütüm olmadı üstüne kilo aldım ::( kaldım öyle şuan 7 kilo fazlam var 1 sene oldu
3babylovep ErsBegAs ilk defa böyle oldum ağzım hiç boş kalsın istiyorum yemek yiyorum 20 dk falan sonra gene yiyorum
ErsBegAs Denizj gidiyooo fark etmesen de gidiyo bende tartıda fark yok şu an 5 kilo fazlam var ama pantolona 2 hafta önce giremediğime yemin ederim
[silindi] Dönecek bir 36 bedenim bile yok fjsjd 40 beden pantolonlarımı yeniden giyebileyim yeter 😂😂😂
[silindi] ErsBegAs kilolu hamile kaldım zaten çok büyük beklentilerim yok kilo almadım nerdeyse hamilelikte ona rağmen yok😂