[silindi] elvanın evini su bastı bunlar güvenle bir araya geldi konuşmaya güven uyuya kalmış elvanda telefonu kontrol etmiş kızla mesajları okumuş fotoğraflara bakmış kendine atmış ama engelli olduğundan gitmemiş esenyurtu birbirine katmışlar elvan sinir krizi geçirmiş hastane doktorlar polisler falan baya sıkıntılı sonra elvanın arabasına çarpıyor güven elvanın arabayı bağlıyorlar yağmurda çoraplarla story falan paylaştı elvan ben unutursam siz unutmayın beni aldattı falan diye adamsan kızın saçlarını kuruttuğun videoyu paylaş falan diye story attı güvende kızla çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı aldatmadım boşandıktan sonra tanıştık biz dedi birlikte sevgilisiyle yayın açtı elvana erkek gibisin be kardeşim falan dedi bana bir meyve tabağı hazırlamadın bilmem ne yapmadın diye sevgilisi ben konuşursam kötü olur vesaire falan dedi yani hem suçlu hem güçlüler durum böyle olunca bütün fenemonler elvanın yanında oldu mazlum narin göktaş çifti elvanı tuttukları bir story falan paylaşmışlar bunun üzerine güven içmiş içmiş mazluma küfürler falan savurmuş