tospikannesiiiiiiiii Hanımlar dyson marka harici memnun kaldığınız kablosuz dik süpürge önerisi istiyorum sizlerden artık süpürgem beni yormaya başladı robotum da var fakat bazı durumlarda normal süpürgeye ihtiyaç duyuyorum bu yüzden dikey kablosuz almak istiyorum
aybarsmom16 tospikannesiiiiiiiii Annemde Bosch var hem siliyor hem süpürüyor çok güzel ve gerçekten kaliteli üstelik yedek batarya da alabiliyorsun iyi bir seçenek. Ama ben de dyson var Bosch mu dyson mu dersen ben yine dyson derim 😂
Deleted33000 tospikannesiiiiiiiii ben babam emekli olunca hepimize toplu para vermişti 5bin lira hemen gidip Grundig dikey Süpürge aldım çok çok iyi diyemem ama günlük kullanımda elim ayağım oldu bir senedir kullanıyorum memnunum sarji da yarı olsa bile evimi tüm süpürüyor
lavinya90 tospikannesiiiiiiiii deneyen var mı bilmiyorum uygun fiyatı cezbediyor. Ben de bissel furfinder modelini düşünüyorum. 10 bin TL bandında mantıklı geldi.
meliiissss tospikannesiiiiiiiii Ben dyson alıp 1 hafta sonra iade etmiştim sonrasında shark clean&empty aldım 4 aydır kullanıyorum çok memnunum 🤗
lavinya90 tospikannesiiiiiiiii anneme dyson v15 aldık çok hassas bir ürün açıkçası beni tatmin etmedi. Evde rowenta 4aaa kablosuz var. Aldığımda 7 yıl önce canavardı. Şimdi yıllık filtre değişimi ile yine iş görüyor. Ama dyson onun eski hali kadar çekemiyor. Tek avantaj süpürgenin ucuna saç dolanmaması diyebiliriz. Ama taneli şeyleri itiyor tekrar çekiyorsun dysonda. Bilmiyorum hee gün kullandığım bir ürün değil ama çok heyecan uyandırmadı. Kardeşimde de philips var o da 5 yılda eskidi baya. Tavsiye etmiyor. Açıkçası evde robot ve kablolu olunca uygun fiyatlı hepa filtreli bir model daha tutarlı geliyor. Kullananlar ne der merak ediyorum.
tospikannesiiiiiiiii lavinya90 Bende öyle duymuştum hem pahalı bir ürün hemde zamanla çekiş gücü iyice düşüyormuş dyson süpürgelerinin
Esraa00 tospikannesiiiiiiiii bence dyson dışında bir tercih yapacak olsaydım kesinlikle Bosch olurdu Philips beğenemedim çünkü
seniseviyorumallahim Philips ve bosh var sanırım şuan çok satanlarda. Bende dyson var. Memnunum. Merak ettim neden dyson almak istemiyorsunuz fiyatı yüzünden mi yoksa markayı mı sevmiyorsunuz
tospikannesiiiiiiiii seniseviyorumallahim Hem fiyatı yüzünden hemde zamanla çekiş gücü iyice düşüyormuş diye duydum çok kişiden. Pahalısından aldığım zaman çekim gücü zamanla düşsün istemem
lavinya90 tospikannesiiiiiiiii çekiş gücü düşmesi konusunda fikrim yok sanki tam tersini iddia ediyor dyson. Silikon filtreden kaynaklı çekiş gücü düşmez diye.