Efenin_Annesi09 aslhnmrt 11 haftalıkken tahminde bulunmuştu doktor kıza benzettiği söyledi özelde değişmez gibime geliyor
asenazeynep aslhnmrt Bizim oğluş için 11. haftalarda yüzde seksen tahminde bulundu doktorumuz, sonraki kontrolde yeniden erkek dedi ☺️🌸 Perşembe tekrar gideceğiz bakalım bir değişim yoktur diye düşünüyorum 😂
Havin49_ aslhnmrt işkini develt de 20 haftalık detaylı da öğrendim İkizlerimi 14 haftalık özel de öğrendim 18 haftalık develt de doğruladı cinsiyeti şuan 19+5 haftalığız
aslhnmrt HavvaM0806_ bende 11 haftanın içindeyim özelde kontrole gideceğim belki öğrenirim bende o zaman belki tahmin eder doktor
Busranur_mnts aslhnmrt 13 de özel kıza benziyo dedi değişmedi 23 haftadatım devlette detaylıya gittim kız
fb9706 Sürekli arkasını dönük olduğu icin doktorum kız gibi sakliyor kendini demişti daha sonra 12.haftada fetal dna testi sonucunda öğrendik kesin olarak
Yazmelegi_ aslhnmrt kızımda 16 da tahmin 21 de detaylida netlesti. Oglusum da 17 ye kadar kiz olabilir dediler ama ben kendi özel doktoruma gittim 17 de kesin erkek dedi
cennetmelegininannesi aslhnmrt ben kızımda tam 11 de öğrendim kız dedi hiç değişmedi. Bu defa 11+3 haftalığız kontrolüm var soracağım bakalım söyler mi başka ildeyiz önceki doktorum olsa söylerdi 😃 o doktor kemik yapısından anlayıp erkenden söylüyormuş
anneoluyorummm103 aslhnmrt 13.haftada fetal dnayla öğrendim 15.hafta kontrolümde doktorumda net bir şekilde erkek demişti ☺️