zuleyhaserdar Kızlar düne kadar iştahım vardı bu gün çok aç olmama rağmen hiç bir şey yiyesim yok 7 haftalık hamileyim daha bulantım yok ama hiç bir şey yemek istemiyorum ama açımda
Melike3506 zuleyhaserdar bende 7 haftalığım bulantı kusma yok ama hiç bir şey yemek istemiyorum sırf bebek beslensin diye yiyorum bir şeyler yedikten sonrada çok şişkinlik oluyor midem patlıcakmış gibi his oluyor çok rahatsız oluyorum
zuleyhaserdar Melike3506 bende şişkinlik yokta düne kadar yiyordum şimdi ne yesem bilmiyorum çok sevdiğim bir şeyde yokki aklımda
Melike3506 zuleyhaserdar benimde bugüne kadar iyiydi her zamanki gibi besleniyorum son 2 gündür falan başladı iştahsızlık
Melike3506 zuleyhaserdar benim durumum bi garip canım bir şeyler de çekiyor ama yemekte istemiyorum yiyorum bu sefer şişiyorum rahatsız oluyorum nasıl kurtulcam bu döngüden anlamadım
zuleyhaserdar Melike3506 bende bilmiyorum aşırıda sinirliyim her şeye tahammülüm dahi yok kimsenin sesini varlığını bile görmek istemiyorum pskolojim çok bozuk
ygmrzmra13 zuleyhaserdar 😂😂 daha yolun basındasın bacım 12. Haftaya kadar böyle devam edersin sonra düzeliyor 🌸