aysegulk07 Aysetuzlu sat 22 Temmuz benimde kaçıncı haftada gittiniz ben 12+5 de öğrendim. doktorunuz tahmin bile etmedi mi hiç
Aysetuzlu @Ozgeliz Benim doğum tarihi 05.02.1999 Eşimin 06.10.1998 Son adet tarihi 23 temmuz Hamile kaldığım zaman Ağustos Büyük ihtimalle ya 3-6 ağustos arası
Aysetuzlu aysegulk07 Bende 12+2 de gittim hiç tahminde bulunmadı 16 haftada söylerim dedi size ne tahminde bulundu
Aysetuzlu aysegulk07 cinsiyeti öğrendik canım benim de kızım geliyor Rabb’im hepimizin kini sağlıklı almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
aysegulk07 Aysetuzlu bana erkek dedi bebeğim hareketliydi net gösterdi bende devlete gidiyorum ama doktorum zaten erken söyleyen birisi o açıdan iyi yani
aysegulk07 Aysetuzlu bu arada özge hanım da bana erkek hesaplamıştı bende 99 doğumluyum baktım da adet ve gebe kalma zamanlarımız aynı gibi tabi ama Allah bilir
Aysetuzlu aysegulk07 Bizimki herkese geç söyleyen bir doktor ya 😂 çevremde ki herkes ona gitti onlarada 16 hafta’da demiş
Aysetuzlu aysegulk07 özge hanımı etiketledim ama bana hiç yazmadı ya 😢 İlk hep kız hissediyordum bu aralar erkek döndüm 😂
Aysetuzlu aysegulk07 Ya herşeyimiz aynı bakalım cinsiyetleri mizde aynı olacak mı😂 siz neler yaşadınız ilk zamanlarınız zormuydu