Papatya05_ penbe_karisi zayıf hamile kalmadım boyum 160 55 hamile kaldım güncel 59 ve daha yolın yarısı çok yukarı çıkmak istemiyorum
Nuriay penbe_karisi anladım canım bende hep çok şükür gün konduğunda doğdu ama oluyo ya bazen ne bileyim su geliyo sancı tutuyo falan o yüzden bizde son 15 20 günde gün söylüyor siz alışveriş falan yaptınızmı 22 haftada tamamlayan kıxlar varmış ben henüz hiçbişey almadım yatağı var oğlum 4 yaşına yeni geçti yataği yeni durumda yer darlığıda var diye yeni yatak almıycaz ama geri kalan hiç bişey almadım henuz bi çorap bile
Serap_krtk 21 haftalık olduk bizde, son iki haftada çok kilo aldım ya 58 ile hamile kaldım şuan 62 yim iştahım aşırı açık nasıl olacak böyle bakalım 😂
Serap_krtk penbe_karisi aslında 17. Haftaya kadar hiç kilo almamıştım bir anda oldu yiyorum bir saat sonra yine açım😂
penbe_karisi Nuriay evet ben 17 den itibaren yavaş yavaş alıyorum sonrasindan hem zor oluyor hemde toplu almak bana mantıklı gelmiyor 🥹böyle hem beğendiklerini alıyorum içimde siniyor
Nuriay penbe_karisi toplu almak mantıksız değil ama o zaman para daha çok harcanıyor toplu para gerekiyor yavaştan almak en iyidi tabiki iyi yapmışsınız 26 haftamda başlarım bende