penbe_karisi Artemiss_ 😁😁valla bizimki gösteriyor baya sınırlı biseye benziyor 😁😁bugün 2 detaylıya gireceğim heyecandann ölucrmm😁😁😁
Busranur_mnts penbe_karisi sen niye gidiyosun 2.ye ben 22+2de gittim yüzünü göstermedi sırtıma dönmüş doktor yine gel dedi 25+2ye randevu buldum 7 kasımda gidicem inşalalh bu sefer gösterir 🤣
Artemiss_ penbe_karisi Yaa sinirini sevsinler onun 😄😄 ikimizde güzelce görelim ve iyi olsunlar inşallah 🥹🧡
penbe_karisi izelaren 19 haftada gitmiştim küçük diye bazı organları henüz olusmamisti 🥹🥹ondan dolayı
Busranur_mnts penbe_karisi 2 kilo muu maşallah 23 hafta 6 kilo aldım 🤣 göbüş çıktı hareketleri net hissediyorum ama plasenta önde yanlardan vuruyodu hep döndü galiba 2 gündür az hissediyorum
penbe_karisi Busranur_mnts maşallah canmmm 🥹🥹🥹😍🥰oy oyyy sagliklaa dogsunlarrr senin cinsiyet kızdı demi
penbe_karisi Busranur_mnts 19 da gitmiştim bazı organları olusmamisti tam ondan dolayı 🥹 ya bizimde doktor baya karnımı salladı salladı döndü yoksa plesenta yüzünü dönmüştü 😁😁😁sinirli çocuk
Busranur_mnts penbe_karisi evet canım kız bana dedi bişeyler yedim 1 saat sonra gel tatlı vişne suyu yedim yürüdüm falan ama aynıydı 🤣🤣 birkaç gündür hareketi iyi hissediyordum da dünden beri çok az hissediyorum yine döndü mü acaba dedim
Papatya05_ penbe_karisi zayıf hamile kalmadım boyum 160 55 hamile kaldım güncel 59 ve daha yolın yarısı çok yukarı çıkmak istemiyorum
Busranur_mnts penbe_karisi ay evet ya çok iyidi böyle az hareket edince endişeleniyorum ister istemez 🤣
Nslsh-989 Mutluluk_21 benimde 18 sonu 19 da vardı ama iki gündür yok gibi 20nin başındayım normal diyorlar inşallah öyledir
Yazmelegi_ penbe_karisi 20+6 😍 henüz kilo almadım karnım da belli olmaya başladı. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Mutluluk_21 rupar ben bir iki gün daha bekleyeyim olmadı kadın doğum acilinde kalp atışlarına bir baktıracağım