zeynepikra1 Kızlar yumurtlama 15 ekımde oldu 24 ekımde kahve pembe karışık leke gelıyor oda peceteyle sılınce gebelık testı yapıyorum negatif anlayamadım kafayı yedım resmen
Busranur_mnts zeynepikra1 regl sökülüyor olabilir ya da yerleşme yeni oluyorsa testte hemen çıkmayabilir akıntıyı takip et artarsa koyulaşırsa regl büyük ihtimalle eğer geçerse adet olmazsan testi tekrarlarsun
tahamommy zeynepikra1 çatlamanın 10. Gününde çıkar en erken, varsa bugün yada yarın yapın test birde çatlama gününden kesin emin misiniz
zeynepikra1 tahamommy evet doktor söyledi erken gebelık Awox yaptım çıkmadı 3 gündür sadece kahverengi pembe peçeteyle gelıyor doktorum da artış olursa gel dedı ama artış yok hatta düne göre peçeteyle sılınce bile gelmıyor Busranur_mnts kayraninannesiiii
zeynepikra1 Daha adetıme 8 gün var yanı normalde hep geç gelır Opu işleminden sonra adet oldum 2 adetımı beklıyordum transfer için
Baklavaseverim zeynepikra1 Benim de yumurtlamadan 6 gün sonra tarif ettiğin lekelenme oldu 5 gün sonra 12 değerle hamile olduğumu öğrendim umut verip sonradan üzmek istemem ama böyle oldu yani
sehsed Baklavaseverim Ya ben 2 haftalık hamileyim bugün pembe lekelenme oldu acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi
zeynepikra1 Busranur_mnts Baklavaseverim senem0987 inşallah ya adet olsa sökülse sökülmezmiydi hareket de ediyorum 2 gün peçeteyle geldi şuan yok bişi
senem0987 Regliniz sökülmeye de çalışıyor olabilir biraz daha bekleyin reglime dönmezse tekrar test yaparsınız
Baklavaseverim zeynepikra1 Harekette etme bence fazla adet söktürücü hareketlwr düşükte yaptırır bebeğin tutunmasını engeller
Busranur_mnts zeynepikra1 belli olmaz canım ya bende pcos vardı sadece leke ile geçirdiğim adet zamanı da oluyordu
Baklavaseverim sehsed Evet birtanem yerleşme kanamasıdır keseyi gördükten sonra olursa doktoruna danış 💕