Mompink Ankara’ya yeni taşındım doğumuma az kaldı memnun kaldığınız doktorlarınızı benimle paylaşabilir misiniz devlet özel fark etmez
Yazmelegi_ Mompink a life etimesgut Aynur Malikova bu doktor kayserideyken tüm sürecim onunla geçmişti brn memnun kalmıştım
Selimhan Mompink eryamanda kliniği var fatma yazıcı yılmaz hem güler yüzlü hem ilgili ve tecrübeli çok iyi bi doktor tavsiye ederim doğumumu da yaptırdı çok memnun kaldım
Simef Sincan eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum gayet memnunum. Doktorum Seniha Betül karlidag 🌸
aynursirin Simef merhaba kaç haftılık gebesiniz bende doktor arayışındayım riskli gebelik dediker şehir hastanesine gidiyorum ancak doktorumdan asla memnun değilim
Simef aynursirin Seniha Betül karlidag canim. Ben gayet memnunum 21 haftalıgim. Şehir Hastanesi’nde genelde doktorlar muayene etmiyor. Asistanları bakıyor.
Kudenova Mompink mehmet fırat mutlu, ali gemici. Fırat hoca beni takip etmişti. Doğumu güven hastanesinde yapıyor. O kadar güzeldi ki sezaryenim oğlumu tekrar doğurmak istiyorum resmen😂 ama kendisi vajinal doğum destekçisi daha çok.