Tarkan 8+3 kalp atışı duyarım diye gittim ama kese var bebeğe benzer bişey var ama alttan muayene etmemiz lazım dediler bende hazırlıksızım diye istemedim tedirgin ve geriliyorum, bu durumda olan yakınlarınız var mı. Bebek bu kadar sesssiz kalabilir mi endişelenmelimiyim. Morelim bozuldu.
Merveplnc Tarkan canım benimde geç duyuldu karından duyamadı bile alttan baktı müsaittim allahtan merak etme önümüzdeki günlerde tekrar git duyarsın içi rahatlıyo insanın🥰
ozson Tarkan endişelenme canım geç duyulabilir bu çok normal boşuna strese girme Allah’ın dediği olur
Hasibeglsm Tarkan aynen benimkini de aynı şekilde alttan dinledi karnımda ödemden dinleyememişti aşağıdan duyuldu ertesi hafta gittiğimde karnımdan dinledi
smls19 Merhaba canım bizde 8+3 haftalığız geçen hafta 7+5 de duyduk gördük biz bebek vardır gördüyseniz endişelenme bazı bebeklerin kalp atışı 9 10.haftalar da duyulurmuş endişelenme birşey olmaz inşallah 🙏🏻
Tarkan SSK HASTANESİNDE GÖREMEDİKLERİ BEBEĞİMİ AKŞAMINDA ÖZEL HASTANEDE GÖREBİLDİM ŞÜKÜR VE İŞTE BURDA DEDİĞİ AN AĞLAMAYA BAŞLADIM.makıne alet çok önemli bugün çok gerildim her kafasa başka ses. Belirsizlik şükür 9 haftalık dedi hatta 8+3 dedim. Ben oda bi hafta ilerdesin dedi. Allaha şükür.