Minikcivciviimm Kızlar 22+2 deyim pregnom max ve gynoferrom hapini kullaniyorum normalde ferrum kullaniyordum ama bana yeterli gelmiyormuş gynoferrom olarak değiştirildi ama d vitamini vermediler bana burada gördüm veriyolarmis d vitamini
gamzekrns Minikcivciviimm 12.haftadan itibaren veriyorlar ama belki gerek görmemişlerdir tahlil varsa elinizde değerlere bakın olmazsa doktora bir sorun
Ayseguls_baby Minikcivciviimm doktora sorun mutlaka demir ve d vitamini çok önemli doktorum doğum yapana kadar aksatmadan kullan diyor
Minikcivciviimm gamzekrns valla bende anlamadim forumda gordum çoğu kişi kullanıyor bi once sorduğumda multivitaminin içindeki yeter demisti bir tane doktor ama bilemedim
Minikcivciviimm Ayseguls_baby değerim düşük degil sanirim ondan mi anlamadim 3 hafta sonra kontrolum var gittigimde sorayım bi teşekkür ederim
hizlivecocuku Minikcivciviimm valla bilmiyorum bir de benim ofisimde pencere bile yok gün içinde güneşten d vitamini alamıyorum
1oglanannesi Minikcivciviimm banada 13+4 haftadayım gerek görmedı her halde kanda degerımız ıyı çıkmış olmalı yınede bu durum aklınızı karıştırdıysa arayıb sorun