Mhtap1 Bende muhasebeciyim 33 haftalık ilk gebeliğim ve kızım olacak 🥰 geçen hafta doğum raporuma ayrıldım. Raporum bitince çalışmaya devam edemeyeceğim gibi bakacak kimse olmadığından
dedimolabilirrr toocce 31 yaşında, 6 yaşında bir oğlum ve şimdi 34 haftalık kızıma hamileyim , lisans mezunu ama eve hanımı bir anneyim 🫠
Matanne_55 Matematik öğretmeniyim 30 yaşındayım ikinci gebeliğim 36+2 deyiz sayılı günler kaldı miniğimizi bekliyoruz inşallah 💕
HappyKiwi 37 yaşındayım, ilk gebelik, 34. Hafta. Calismiyorum. Calisabilenlere helal olsun, hamilelik beni baya yamulttu
kartanesi___ Lexias Tek sıkıntım çok çabuk yoruluyorum yani mesela çocuklarla kısa bir şarkı söylediğimizde bile nefesim kesiliyor sanki maraton koşmuşum gibi😂
kartanesi___ Lexias 11 öğrencim var özel eğitimli yok ama hepsi özel eğitimli sayılır çünkü köy okulu inanılmaz bir veli ilgisizliği var ve çocukların hepsi akraba evliliği… akraba evliliğinin getirdiği sonuçları iliklerime kadar hissediyorum
Lexias kartanesi___ anladım hocam.. onunda ayrı bir zorluğu vardır. Ben 18 kişiyim özel çocuk var ve Istanbul 🥹
kartanesi___ Lexias zor valla bakalım ilk dönemi bitirelim de hayırlısıyla izne ayrılalım diye bekliyorum dört gözle😂