toocce aysenurozdem çok güzel 🥹 erken olabilir birazcık evet ben fetal dna ile öğrendim 12. Haftada 💕
toocce doublemom35 yaa evden çalışmak gerçekten muhteşem değil mi birinci ağızdan duymak isterim😅 benim eşim de evden çalışıyor o kadar özeniyorum ki
doublemom35 toocce evet ama mesai başlamadan önce oğlumu babannesine götürüyorum 2 saat önce uyanıp kahvaltısıydı bilmem ne, hazırlanıp çıkıyoruz onu bırakıp eve yürüyorum. Mesai bitince de tekrar almaya ben gidiyorum o yüzden yorucu biraz molalar da da ev topluyorum 😅
toocce Lexias maşallah 💞 okul öncesi öğretmenlik biraz da gerçekten anneliğe hazırlık gibi midir acaba ya 🫠 çünkü gerçekten çocuklarla iletişim kurmak benim için çok zor kendi çocikim illa ki farklı olacaktır ama bilemiyorum korkularımdan biri de çocuk iletişimi ya 🥹
Lexias toocce evet yani yenidoğana hazırlık olmasa da 4-5 yaş aralığı için hazırlık gibi. Ama çok zorlanıyorum hamileyken çalışmakta , her gün ağlayacak gibi oluyorum yorgunluktan 🥲
Glcnaltin1 toocce yalancı sancılar başladı eli kulağında 🫠 normal dogumu bekliyoruz düne kadar yaparım ederim ne var derken çatı muaynesinden sonra bi korku sarmadı desem yalan olur 🫠🫠🫠🫠
toocce Lexias iş yerimde asansör bozuldu 13 haftalıkken bile nefesim kesiliyor 😅 o yüzden bir sürü çocukla çalışmak nasıldır yorgunluğu gerçekten haklısınız dayanıcaz napalım 🥹
toocce Glcnaltin1 ayy sağlıkla alın kucağınıza bir avazda olsun bitsin inşallahhh 🙏🏻 e tabii benden önce doğum yapan arkadaşlarım çok fazla her gün onları dinliyorum ben de hazır olayım her şeye diye 🥹
Nigizlice toocce Hemşireyim 29 yaşındayım 26+2 hafta oldum, ilk gebeliğim 🌸 artık zor nefes alıyorum 🥹
toocce Nigizlice ayy iyice büyümüştür tam da nefes kesmeye başlama zamanı olsa gerek 🥲 iş temponuz yüksek mi peki yorulmuyor musunuz benim hemşire arkadaşlarım koştur koştur bir rutini var da 🫠
kartanesi___ Lexias Tek sıkıntım çok çabuk yoruluyorum yani mesela çocuklarla kısa bir şarkı söylediğimizde bile nefesim kesiliyor sanki maraton koşmuşum gibi😂
Nigizlice toocce yoğun biraz ama napalım işe de ihtiyaç var 🐣 ama merdiven çıkmak , hızlı yürümek, oturup kalkmak , soldan sağa dönmek zulüm oluyor yavaştan 🙈yine de her şey evlatlarımız için 🫠