3kedili2bebekli sevilayalp 20 haftalıkken bir anda çıkmıştı resmen o zamana kadar pek bir şey yoktu 😂
Dicleekerim12 sevilayalp benimde bayağı çıktı suan 25 haftalığım krem yağ kullanmama rağmen çok çatladım 10 kilo aldım şimdiden
sevilayalp 3kedili2bebekli 13 haftaligim benimde öyle ikiz diye daha erken olması gerekmiyor mu acaba hep diyorlar karnın hiç yok
Semra_ayzit Bende pcos olduğu için göbeğim zaten vardı. Ama 12 haftadan sonra hamilelik göbeği çıkmaya başladı şuan 16..hafta artık anlaşılıyor tam olarak
3kedili2bebekli sevilayalp yok hiç de erken çıkmıyor çünkü tekte ilsa çiftte olsa su an bebek minicik ve rahminizin büyümesi lazım karın çıkması için o da 16. Haftada göbek deliği hizasına geliyor yani anca 20. Haftada falan çıkmaya başlar ben çok zayıf bir gebeydim 20 haftada resmen pat diye çıktı 25 haftalık gebeyken de ciddi anlamda büyüdü genişledi karnim
Mutluluk_21 20 haftalığım göbeğim çok yok küçük bir göbek bol giyinince dışardan hamile olduğum anlaşılmıyor sağlığı yerindeyse göbeğin pek bir önemi yokmuş doktorum dedi bu günlerin tadını çıkar son aylarda ayağa bile kalkamazsın dedi