Sonnur_ymn53 Merhaba, hanımlar İstanbul Anadolu yakasında devlet hastanesinde doğum yapmış birileri var mı? Nasıl sonuç aldınız memnun kaldığınız bir hastane var mı?
momzuzan Sonnur_ymn53 bırak doğumu muayene için gittim ve bin pişman oldum insan muamelesi yapmıyorlar doğumu bile düşünemiyorum. Zorunda kalmadıkça gidilmememli bence
yorgunannis Sonnur_ymn53 İlhan varankta 3 yıl önce doğurdum memnun kaldım ama şuan o kadar iyi mi bilemeyeceğim ki sanmıyorum normal kontrolü bile rezil gerçekten hayvan muamelesi yapıyorlar o yüzden özeli düşünüyorum bakalım kısmet.
Havin49_ Sonnur_ymn53 asla İlhan varank önünden geçme oğlum 16 aylık hala öyle bi tramvam var ki unutamıyorum bidaha asla normal doğum istemiyorum sen düşün Ben şuan ümraniye eğitim araştırma ya gidiyorum doktorum sezeryanıma girecek çok memnunum kendisinden
Zlyha58 yorgunannis komşumuzda ilham varank hastanesi doğumdan sonra eşinden parça unutmuşlardı içerde
bahar6734 Ben ilk doğumumu özelde yaptım 2.yide özelde yapıcam ama herkes özele gidemiyor maalesef.devlete gitmek zorunda olan anneler için bu yorumlar biraz ağır olabilir anneleri strese sokmayalım bence Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın herkesi 🩷