minikari Kızlar 31 haftalık hamileyim bugün bebek bezi ve ıslak mendilleri kampanya indirim var diye aldım ıslak mendil için erken mi kurur mu nasıl saklamam gerekiyor
minikari Merve_3300 öyle yapayım o halde kalır dimi inşallah daha 7 hafta var doğuma en az ama bi yandan taşınma işim olduğu için son kalan alışverişi bitirmek istedim 🌸
Lyyda11 Bez konusu burdayken sorayım bende☺️ Doğum zamanı kaç adet bez aldınız ben çoklu almak istiyorum ama ya o bez pişik yaparsa memnun kalmazsam nasıl yapsam karar veremedim siz nasıl aldınız kızlar
bsrayksl2 Lyyda11 yenidoğan için zaten beden genelde çabuk değişiyor çok almayın derim bebek cildine göre de bazı bebeklerde alerjik reaksiyon gösteriyor o yüzden ben önceden bebek bezini çok alıp koymanın biraz riskli olduğunu düşünüyorum
minikari Lyyda11 ben dün aldım canım molfix 80 taneydi bi de sleepy aldım 50 li ilk kullanmak için hangisiyle devam ederiz bilmiyorum stok yapmadım
tahamommy Lyyda11 yenidoğan için bana 150 adet demişlerdi ama benim bebiş zaten 3.500 doğunca 3. Haftada 2 numaraya geçtik yarısı kaldı bezlerin, şimdilik bence bi 70-80 adet alın kilosuna göre takviye yaparsınız
Accountant Lyyda11 ben 1 paket bez aldım belki pişik yapar diye molfix premiumdu kayınvalidem de bir paket sleepy almış sleepy taşma yaptı mesela ama molfix le devam ediyoruz 1 paket al memnun kalmazsan elinde patlamasın
bsrayksl2 minikari hiç bir şey olmaz canım ilk hamileliğimde ben de öyle yapmıştım hiç sıkıntı yaşamadım
Hnddmr minikari bez için stok yapmadım denemek için 1 paket aldım sadece ıslak mendil de yemidoğanda kullanmayacağım pamuk aldım kutuda suda ıslatacağım onu kullanacagım