Puding Haticearen Kırklareli eğitim araştırma hastanesinde tanıdıklarımdan doğum yapanlar çok oldu hepsi de memnundu. Bende bi kaç kere kontrole gittim ortam güzeldi hemşireler iyiydi yatışım olmuştu 18 haftalıkken tansiyondan dolayı. Aytaj hanım çok ilgilendi benimle defalarca odama geldi ilgilendi konuştu hemşireleri yönlendirdi. Ben doğum yapmadım ama ilgi alaka özel hastane gibiydi.
defnevedoruk Haticearen ben 2 doğumumu orda yaptım çok çok memnun kaldım herkes çok ilgili enis bey defalarca geldi nasılsın diye🥰
Haticearen defnevedoruk nasip olursa cuma günü benimde inşallah çok heyecanlıyım Çok teşekkür ediyorum 🩷
Haticearen defnevedoruk bir şey sorsam odayı yada kapıyı süsleme imkanı oluyormu acaba odalar iki kişilik diye biliyorum birde refakatçi bayan olmak zorundamı
defnevedoruk Haticearen ben süsleme yapmadım o konuda bilgim yok, evet odalar iki kişilik bizim tanıdık vardı ben tek kaldım ikinci doğumda sağolsunalr ilkinde de ilk gece biri vardı sabah gitti, refakatçi kadın oluyor evet